Ontdek de beste lijmschuim voor jouw klus

Heb jij lijmschuim nodig om te isoleren of steen te verlijmen? Dan ben je bij Tackmasters aan het juiste adres. Ons assortiment lijmschuimen is zeer uitgebreid. Daarom vertellen wij jou alles over de beste lijmschuim voor jouw klus. Bestel de producten vervolgens eenvoudig online en profiteer van veel voordelen. Zo garanderen wij bijvoorbeeld de laagste prijzen van Nederland en België. Wanneer je vragen hebt staan onze professionals voor jou klaar, persoonlijk advies is ons sterke punt. Lees alles over onze producten en profiteer van onze uitgebreide service. 

Zie jij door de bomen het bos niet meer? 

Lijmschuim is beschikbaar in allerlei soorten. Voor iedere klus is er wel een geschikte lijmschuim te vinden. Ons assortiment is zeer uitgebreid waardoor jij altijd zult slagen. Soms is het lastig kiezen welke lijm het beste is voor jouw klus. Bij Tackmasters kun je daarom altijd terecht voor persoonlijk advies. Om het wat makkelijker te maken kun je onze lijmschuimen indelen in twee soorten. Je kunt kiezen voor lijmschuim om te isoleren en om stenen mee te verlijmen. Ontdek welk soort lijm voor jou de beste keuze is. 

Lijmschuim voor stenen

Lijmschuim is ook goed in te zetten voor het verlijmen van stenen. Onze Brick Fix is perfect buiten in te zetten om bijvoorbeeld gips, beton, cellenbeton, (kalkzand) steenblokken en natuursteen te verlijmen. Dit is een makkelijk alternatief vergeleken bij een mechanische bevestiging. Ook toe te passen als watervaste constructielijm voor hardhout, kunststof en metaal. De Brick Fix lijmschuim is watervast en hard snel uit. Binnen 30 minuten is de lijm al belastbaar waardoor je snel door kunt werken. 

Lijmschuim voor isoleren

Wanneer je isolatie wil verlijmen is onze Isolation Fix lijmschuim de perfecte keuze. Dit hoogwaardige lijmschuim is ideaal voor het verlijmen van EPS, XPS, PIR, PUR en andere isolatiematerialen. Het hecht goed op hout, beton, steen, vezelcement, metselwerk, metaal, pleisterwerk, aluminium, polyester, kunststoffen, PVC, bitumen en meer. Bovendien zal de Isolation Fix lijm snel uitharden. Dit maakt het ook zeer geschikt voor dakisolatie en wandisolatiesystemen. Dit hoogwaardige product is bestand tegen veroudering, water, weer, vocht en chemicaliën. Daardoor blijft jouw project erg lang mooi. 

Profiteer van onze service

Bestel jouw lijmschuim eenvoudig online in onze webshop. Je profiteert dan van de laagste prijzen van Nederland en België! Wanneer je voor 16:00 uur besteld heb je de producten de volgende dag al in huis. Bovendien bieden wij gratis verzending wanneer je voor meer dan €35 besteld. Wij raden aan om daarom een voorraadje lijmschuim te bestellen. Dan kun jij lang vooruit met je klus en bespaar je verzendkosten. Dat wil toch iedereen? Wanneer je op zoek bent naar andere producten kun je ook bij ons terecht. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje in ons assortiment lijmen en kitten, contactlijmen, cleaners, technische sprays, verwerkingsmateriaal, bevestigingsmiddelen, boren, zagen, diamant gereedschap en meer. 

Tip: bekijk ook eens onze acties en combideals om voordelig uit te zijn!

Persoonlijk advies

De service van Tackmasters gaat verder dan alleen de allerbeste producten. Wij staan voor onze klanten klaar met persoonlijk advies. Zowel professionals als particulieren vinden hun weg naar onze webshop. Heb jij vragen over lijmschuim of andere producten? Neem gerust contact met ons op. Onze specialisten staan klaar om met jou mee te denken.