Wat is de beste lijm voor stapelblokken? Ontdek het antwoord en ga aan de slag!

Stapelblokken zijn erg leuk om te gebruiken in je tuin. Maak er bijvoorbeeld een muurtje, traptreden of een mooie plantenbak van. Metselen is niet nodig, de stapelblokken kun je eenvoudig plaatsen en vastzetten met lijm. Maar welke lijm is nu precies geschikt voor dit soort stapelblokken? Ontdek welke lijm onze experts aanraden, bestel het eenvoudig online in onze webshop en ga direct aan de slag. 

Stapelblokken gebruiken in je tuin

Met stapelblokken kun je direct sfeer brengen in je tuin. Laat je creativiteit de vrije loop en creëer de mooiste plantenbakken, traptreden, afscheidingen, muurtjes en meer. Kies een kleur en materiaal wat mooi in jouw tuin past. Als de stapelblokken passen bij de natuurlijke elementen in je tuin ontstaat er een prachtig geheel. Wil jij dat ook wel? Goed nieuws, het is niet ingewikkeld. Plaats de stapelblokken eenvoudig met lijm. Ontdek welke soorten lijm er geschikt zijn voor dit klusje. 

Onze lijm voor stapelblokken

Voor het verlijmen van stapelblokken adviseren wij altijd onze Brick Fix Hand of Brick Fix Gun lijm. Deze lijm is gebruiksklaar, snel uithardend en watervast. Het is speciaal ontwikkeld voor het verlijmen van diverse steensoorten. Het resultaat is een hoogwaardige en duurzame lijmverbinding op diverse ondergronden. De hand variant kan zo gebruikt worden. Voor de Gun variant is het handig om een PUR pistool te gebruiken. Voor je het weet is jouw project van stapelblokken helemaal af en kun je genieten van het mooie resultaat. 

Profiteer van onze service 

Ben jij enthousiast geworden en wil je meteen aan de slag met stapelblokken lijmen? Bestel jouw lijm dan snel online. Wij garanderen de laagste prijzen van Nederland en België. Naast lage prijzen profiteer je ook nog eens van een snelle levering. Naast lijm en kit verkopen wij ook PU schuim, cleaners, bevestigingsmiddelen, boren, zagen en meer. Heb jij vragen of wil je graag persoonlijk advies? Onze medewerkers staan graag voor jou klaar. Neem gerust contact op via het formulier, e-mail, telefoon of WhatsApp. Wij voorzien jou van alle tips!