UNIBOND POLYMEERKIT

Waardering 4.75 op 5 gebaseerd op 4 klantbeoordelingen
(4 klantbeoordelingen)

Universele MS polymeer lijm- montage- en afdichtingskit

Waarom dit product?

  • Universeel toepasbaar
  • Extreem hoge eindsterkte
  • Blijvend elastisch
  • UV, water- en verouderingsbestendig.
  • Weekmaker, oplosmiddel, siliconenvrij
vanaf €3,95 Excl. BTW

Over dit product

Polymeerkit is een sterke kit die wordt gebruikt voor het verlijmen en afdichten van praktisch alles. Deze kit is hét product voor het verlijmen, monteren, afdichten en voegen met een snelle doorharding en eindsterkte. De kit is enorm sterk en geeft een uitstekende hechtig zonder primer op de meeste materialen en ondergronden, zelfs als deze vochtig zijn. De kit hardt uit de luchtvochtigheid tot een duurzaam, elastisch blijvend rubber.

Tackmasters Unibond MSP lijmkit is een enorm sterke, universele, allround, oplosmiddelvrije 1-component lijm- montage- en afdichtingskit op basis van MS Polymeer. Eén product om praktisch alles te lijmen, monteren, afdichten en voegen met snelle doorharding, krachtopbouw en eindsterkte. Tackmasters Unibond MSP lijmkit geeft een uitstekende hechting zonder primer op de meeste - zelfs vochtige - materialen en ondergronden, zoals beton, (natuur) steen, keramiek, gips, glas, spiegels, PS, PU, PVC, EPDM, bitumen, kunststoffen, polyester, lood, koper, zink, metalen, aluminium, R.V.S. hout, HPL- en cementvezelplaten en meer. De kit hardt uit door luchtvochtigheid tot een duurzaam en permanent elastisch blijvend rubber. De kit is een geheel weekmaker, oplosmiddel en siliconen- en isocyanaatvrij. Ook is de kit kleurvast, UV-, weer-, water-, vocht-, schimmel- en verouderingsbestendig en niet corrosief voor metalen.

Tackmasters Unibond MSP lijmkit kan worden toegepast op de meest voorkomende materialen zoals beton, (natuur)steen, keramiek, gips, glas, spiegels, PS, PU, PVC, EPDM, bitumen, kunststoffen, polyester, lood, koper, zink, metalen, aluminium, R.V.S. hout, HPL- en cementvezelplaten, etc.

Niet geschikt voor PE, PP, PC, PMMA, PTFE, permanente waterbelasting (continu onderwater). Verkleuring kan eventueel optreden in bepaalde omstandigheden.

Kleur

Wit, Transparant, Grijs, Zwart

Inhoud

,

Inhoud doos

12 stuks

Reviews

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Veel gestelde vragen

Polymeerkit is een zeer sterke kit die het hele jaar door gebruikt kan worden voor het verlijmen, monteren, afdichten en voegen van vrijwel ieder materiaal. De kit kan gebruikt worden op ieder soort materiaal of ondergrond zonder primer, zelfs als deze vochtig is. Na gebruik hardt de kit uit tot een duurzaam, elastisch blijvend rubber.

Polymeerkit is een ware alleskunners. Unibond Polymeerkit is perfect overschilderbaar met watergedragen verf en de meeste twee componenten verven. Synthetische verven kunnen het opdrogen van de kit beïnvloeden. Geadviseerd wordt om eerst een test op te zetten. De kit hecht op vrijwel alle – ook vochtige – ondergronden. Dit maakt de kit ook een geschikte afdichtkit. Maar omdat de kit zo sterk is, is het ook zeer geschikt om te gebruiken als lijmkit.

Polymeerkit geeft een uitstekende hechting zonder primer op de meeste – zelfs vochtige – materialen en ondergronden, zoals beton, (natuur) steen, keramiek, gips, glas, spiegels, PS, PU, PVC, EPDM, bitumen, kunststoffen, polyester, lood, koper, zink, metalen, aluminium, R.V.S. hout, HPL- en cementvezelplaten en meer. Twijfel je of deze polymeerkit op een ondergrond gebruikt kan worden? Vraag het ons dan. We helpen je graag.