Kitkokers opbergen - los kitkratje of kit krat high tack

Kitkokers opbergen? Gebruik Tackmasters handige kitkratje, los of met 100% High tack ✅

Zoek je de meest handige en efficiënte manier om kit te vervoeren en op te bergen? Met Tackmasters kit krat voor High tack en andere kitkokers, wordt opbergen en meenemen een makkie. Ben je benieuwd waar je een kitkratje allemaal voor gebruikt? We gaan het jou vertellen. En, bestel je jouw losse kitkratje of kit krat gevuld met extreem sterke High tack vandaag nog vóór 16:00 uur? Grote kans dat je er morgen al mee rondloopt!

Wil je kitkokers snel en efficiënt vervoeren en opbergen?

Wie wil dat nou niet? En dan al helemaal, wanneer jouw kitkokers ‘als bier’ je (toekomstige) krat verlaten. 😉 Het meest handige hulpmiddel voor het opbergen van kitkokers is toch wel het kitkratje. Heb je er weleens over nagedacht dat we sommige hulpmiddelen juist waarderen om hun lege ruimte, die we dankbaar gebruiken? Denk bijvoorbeeld aan bouwemmers, trechters, lege kitkokers, een blik om vuil in op te vegen, en jawel, het kitkratje. Je gebruikt kitkratjes voor het opbergen van tubes kit zodat je ze gemakkelijk kunt vervoeren of opslaan, in je werkruimte of bus. ✅

Je ziet ook weleens een kitkoker rek of opbergsysteem zoals deze kitkokerhouder. Het voordeel van zo’n rekje is dat je ‘m aan de wand kunt schroeven, van je bedrijfswagen of in de werkruimte. Groot nadeel is wel dat je ‘m vervolgens niet meer kunt verplaatsen (duh) en dat je er aanzienlijk meer voor betaald dan wanneer je een kit kratje als opbergsysteem gebruikt voor je tubes. 💸

Welke voordelen heeft een kitkratje?

Leeg kitkratje voor het opbergen van kitkokers
Tackmasters kitkratje voor het opbergen van al jouw kitkokers!

Een kitkratje is veruit de beste kitkokerhouder. In tegenstelling tot een ophangsysteem voor kitkokers, kun je het kitkratje oppakken, neerzetten en vervoeren wanneer je maar wilt. Je vult ‘m gemakkelijk met elke kitsoort die je maar kunt wensen. Verwerk je vooral polymeerkit, acrylaatkit, bitumenkit of juist siliconenkit? Ook een combinatie is natuurlijk snel gemaakt. Welke eigenschappen heeft Tackmasters kitkratje?

 • Plek voor 12 kitkokers
 • Geschikt voor alle soorten lijmen en kitten in kitkokers van 290 of 310 ml
 • Eenvoudigste manier om kitkokers te stallen, vervoeren, sorteren en dragen
 • Vervoer ook meteen andere (kleine) onderdelen mee naar je klus
 • Multifunctioneel te gebruiken als krukje of opstapje (op eigen risico)
 • Kit kratje is gemaakt van 100% gerecycled plastic – duurzaam! 🌱

Tip: Is er een plekje vrijgekomen in jouw kitkratje? Daar steek je mooi je kitpistool in!

Combideal: 12x de beste High tack meteen opbergen?

Kit krat vol High tack
Extreem sterke Strong bond high tack kitkokers, netjes opbergen in een kitkratje. 🏋🏾

In dat geval geven we je groot gelijk. Speciaal voor jou hebben we nieuw in ons assortiment én extra voordelig het gevulde kit krat met wel 12 kitkokers van de beste High tack.

Profiteer van een kit krat vol Strong bond high tack – met recht de Hercules onder de lijmen en kitten. Benieuwd naar de belangrijkste details? Wij sommen ze voor je op.

 • Kit krat met 12 kitkokers High tack van 290 ml
 • Muurvaste verlijming zelfs zonder fixeren (check deze video)
 • Soepel te verspuiten met het premium kitpistool
 • Snelle uitharding waarna perfect overschilderbaar
 • Indrukwekkende eindsterkte: 28 kg/cm²
 • Elastisch blijvende kit – rek bij breuk van de High tack is 350%
 • Heel temperatuurbestendig: -40 ⁰C tot +90 ⁰C
 • Geheel vrij van weekmakers, oplosmiddelen en siliconen
 • Kies voor in jouw kit krat je favoriete kleur High tack: wit, grijs of zwart

Tip: Heeft een kit krat voor jou geen grote voordelen of wil je je kitkokers ergens anders in opbergen? Bekijk dan eens deze High tack combideal waarmee je toch volop profiteert van de extreem sterke lijmkit.

Kitkokers of bierflesjes makkelijk opbergen in je kitkrat.

Misschien nog wel het grootste voordeel van je kitkratje: zodra het werk erop zit, gebruik je ‘m gewoon als bierkrat. Wij hebben het speciaal voor jou alvast uitgeprobeerd. Proost! 🍻 🌴