Vind dé houtvuller kit waar jij naar op zoek bent

Ben je opzoek naar een veelzijdige en duurzame houtvuller kit? De Unibond Polymeerkit van Tackmasters is voor vele toepassingen geschikt. Zo ook als houtvuller kit. Weten waar een goede houtvuller kit aan moet voldoen en waarom deze polymeerkit zo geschikt is voor jouw klus? We sommen het even voor je op.

1. Makkelijk aan te brengen

Universele beton kit van Tackmasters
Unibond Polymeerkit

Om nauwkeurig te kunnen werken met een houtvuller kit, moet deze gemakkelijk aan te brengen zijn. De Unibond Polymeerkit is direct klaar voor gebruik. Gebruik voor het aanbrengen van de kit een kitpistool en eventueel handschoenen.

2. Hecht gemakkelijk aan het hout

Wanneer je een houtvuller kit gebruikt wil je natuurlijk dat deze direct goed hecht aan het hout. Een slechte hechting aan het hout kan op langer termijn problemen geven zoals vervorming of scheuren van de kit. Door gebruik te maken van een blijvend elastische kit voorkom je dat de houtvuller gaat scheuren en zo een ongelijkmatige afwerking ontstaat.

3. Kan zowel binnen- als buitenshuis gebruikt worden

Je wilt bij de aanschaf van een houtvuller kit natuurlijk dat de kit veelzijdig is in gebruik. Naast dat je de Unibond Polymeerkit op veel verschillende manieren toe te passen is, is hij ook vrijwel geurloos en zitten er geen weekmiddelen in. Dit zorgt ervoor dat de kit geschikt is voor gebruik binnen- en buitenshuis.

4. Verkrijgbaar in verschillende kleuren

Bij het uitzoeken van de juiste houtvuller kit is het belangrijk dat de kleur past bij de afwerking van het hout. Daarom is het fijn wanneer de kit verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Onze Unibond Polymeerkit is verkrijgbaar in de kleuren wit, transparant, grijs en zwart.

5. Gemakkelijk te schuren

Voor een gladde en nette afwerking is het belangrijk dat je de houtvuller kit kunt schuren. Hou hierbij wel rekening dat je gebruik maakt van een fijne korrel schuurpapier en dat de kit volledig is uitgehard voor je begint met schuren. Zo voorkom je beschadiging van de kit.

6. Kan worden geverfd of gelakt

Wil je het hout na reparatie met de kit nog schilderen? Dan is het belangrijk om een kit te gebruiken die overschilderbaar is. Ook hierbij is het belangrijk dat de kit volledig is uitgehard en geschuurd voordat je gaat beginnen met schilderen.

7. Duurzaam en weersbestendig

Onze Unibond Polymeerkit is UV-, water- en verouderingsbestendig. Dit maakt hem duurzaam en weersbestendig en dus zeer geschikt als houtvuller kit. Daarnaast is de kit vrij van weekmakers, oplosmiddel en siliconen. Verder is de kit blijvend elastisch waardoor hij goed sluitend blijft zodra het hout gaat werken.

8. Voordelig te bestellen en snel in huis

Wanneer je na het lezen overtuigd bent van het toepassen van onze Unibond polymeerkit als houtvuller kit, wil je hem natuurlijk snel in huis hebben. Wanneer je bij Tackmasters voor 16:00 uur besteld heb je hem de volgende dag in huis. Daarnaast biedt Tackmasters gegarandeerd de laagste prijs binnen Nederland en België. Zo krijg je standaard 10% korting ten opzichte van de adviesprijs.


Heb je nog vragen of wil je meer informatie over deze of een van onze andere producten? Neem dan contact op. Onze specialisten helpen jou graag verder.