Ga jij glas afkitten? Gebruik de #1 glaskit van Tackmasters

Vind je het ook zo irritant als voegen tussen glas sneller slijten dan je lief is of wil je from scratch glas afkitten met topkwaliteit voegenvuller? Streelt het jouw netvlies wanneer de voegen tussen het glas, kozijn of gevel netjes en schoon zijn? Dan hebben wij leuk nieuws voor je! Met Glass seal van Tackmasters heb je het zelf in de hand! Ontdek meteen alle voordelen van onze handige, universele beglazingskit. Dit is bij uitstek het rubber dat we wél willen gebruiken …

Glas afkitten doe je met Glass seal maar wat is het eigenlijk?

Glass seal is een MS polymeerkit. Een polymeerkit wordt verkregen door op slimme wijze eigenschappen van polyurethaan kit en siliconenkit te combineren. MS polymeer hardt uit middels luchtvochtigheid. Holland, daar waar men allang niet meer op klompen loopt maar de kaasconsumptie per hoofd van de bevolking menig buurland nog steeds rode oortjes bezorgt, heeft er het perfecte klimaat voor. Na uitharden zal het rubber permanent elastisch blijven. Komt er beweging in het raam, de gevel of het kozijn? Deze speciale kit beweegt mee omdat hij zeer flexibel is en een maximale bewegingscapaciteit heeft van 30%.

Is Glass seal na glas afkitten overschilderbaar?

De beglazingskit van Tackmasters is verkrijgbaar is maar liefst zes kleuren: wit, crème wit, grijs, antraciet, zwart en bruin. De kans is groot dat jij meteen de juiste kleur voor je klus neemt. Wil je een andere kleur? De kleurvaste Glass seal is perfect overschilderbaar. Zowel met watergedragen verf als synthetische verven en lakken zal jouw werk eruit zien alsof het uit klusmagazine is ontsnapt. De zeer goede hechting, zelfs op een vochtige ondergrond, draagt er ook zeker aan bij. Ga jij de badkamer afkitten? Of ga jij de wc afkitten? Zet ‘m op!

Lever perfect werk met de beste glaskit

Glaskit van Tackmasters is bekroond met het KOMO-keurmerk. Uitvoerig getest en goedgekeurd door de experts weet jij zeker dat je de beste kwaliteit in huis haalt. Dit merk je natuurlijk zelf wanneer topeigenschappen als UV-, weer, vocht- en verouderingsbestendigheid van onze kit vertaald wordt in jouw afleveren van kwaliteitswerk en tevreden klanten. Glass seal is verkrijgbaar in kokers van 290 ml koker of worstenverpakking van 600 ml.

Tackmasters vindt altijd jouw beste match

Tackmasters is dé specialist in lijmen en kitten. Wij garanderen jou dat we voor iedere klus de juiste lijm of kit paraat hebben. Twijfel je of je de juiste match hebt? Laat ons je gerust helpen. Wanneer je vóór 16:00 uur besteld heb je de bestelling de volgende dag al in huis. Vanaf €35,- komt-ie helemaal gratis jouw richting op! Nog meer geld besparen? Blader dan snel tussen onze acties en combideals. Exclusief voor de (toekomstige) Tack Master.

Glass seal voor afkitten van glas
Glass seal van Tackmasters

Ga jij glas afkitten? Gebruik de #1 glaskit van Tackmasters