De oppermachtige purschuim verwijderaar van Tackmasters 

Zul je zien. Ben je goed bezig. Lekker aan het klussen. Kijk je naar de ondergrond… En het materiaal.. Tref je een ravage aan pur-vlekken en resten aan. Paniek? Niet nodig. Jij bent verstandig geweest en hebt de purschuim verwijderaar van Tackmasters in huis gehaald.  

Bij Tackmasters hebben wij een zeer effectief en snelwerkend reinigingsmiddel ontwikkeld voor het reinigen van verontreinigde gereedschappen en ondergronden. Wij garanderen dat onze Tackmasters PU Gun Cleaner de rommel binnen no time herstelt. 

De verspuitbare reiniger verwijdert zowel 1 als 2 componenten uitgehard PU-schuim, PU-lijmen, PU-kitten en PU-lakken. Daarnaast is de reiniger, zoals de naam al doet vermoeden, te gebruiken voor het inwendig reinigen en doorspoelen van alle type PUR-pistolen. 

De purschuim verwijderaar bus met een inhoud van 500ml is perfect handmatig te vernevelen met gebruik van een verstuiver. Door de NBS aansluiting is doseren met een PUR-pistool ook een uitstekende toepassing. Voor het reinigen van handen en andere huid oppervlakken is het verstandig om gebruiken te maken van onze Tackmasters Handywipes.

Gebruik als pistoolreiniger

Tackmasters PU Gun Cleaner 500ml

Verwijder de PUR-bus van het pistool. Bevestig de Tackmasters purschuim verwijderaar, spoel vervolgens het pistool enkele malen door.

Laat de cleaner goed laten inwerken en spoel daarna nogmaals door. Verwijder de Tackmasters purschuim verwijderaar.

Maak de schroefdraad pistooladapter schoon / droog. Vet deze daarna in met vaseline-, silicone- en / of PTFE-spray om eventuele verkleving tegen te gaan. 

Gebruik als purschuimreiniger

Plaats de verstuiver op het ventiel, houd de bus in de juiste spuitrichting en druk de verstuiver in. Laat de Tackmasters purschuim verwijderaar even inwerken en maak daarna grondig schoon met een droge doek of papier.

Voordelen Tackmasters purschuim verwijderaar 

  • Zeer vluchtig
  • Eenvoudig te verwerken 
  • Verwijderd, reinigt en ontvet 
  • Reinigt zowel ondergrond als gereedschap 
  • Universele aansluitingen voor zowel pistool als met de hand te gebruiken

Voor 16:00 besteld, morgen in huis! 

Bij Tackmasters houden wij van snelheid. Bestellingen die voor 16:00 binnen komen verzenden wij dezelfde dag, hierdoor kun jij de volgende dag al aan de slag! Bestel nu onze purschuim verwijderaar met de laagste prijsgarantie. Tackmasters purschuim verwijderaar bekijken: PU GUN CLEANER 500 ML.

Wellicht vind je ons purschuim actieset ook interessant. Ontvang 12x Purschuim Gun 750ml, 1x Pistool reiniger 500ml, 1x Pur Pistool voor een ongekende scherpe prijs.