INTERIOR SPRAY

HPL spuitlijm

Waarom dit product?

  • Temperatuurbestendigheid -40 tot +110 °C
  • Universeel toepasbaar
  • Eenvoudige applicatie
  • Zeer sneldrogend
  • Hoog vaste stof gehalte
  • Methyleenchloride / Dichloormethaan vrij
  • Lager gezondheidsrisico
vanaf €5,75 Excl. BTW

Over dit product

Tackmasters Interior Spray HPL spuitlijm is een hoogwaardige, professionele spuitlijm speciaal ontwikkeld voor het verlijmen van HPL, hout, fineer- en plaatmaterialen onderling of op diverse ondergronden. Uitermate geschikt voor permanente verlijming op alsmede van diverse materialen als hout, HPL, MDF, OSB, spaanplaat, multiplex, triplex, hard- en zachtboard, fineer, formica, duropal, beton, metaal, aluminium, kunststoffen, rubber, karton, etc. Temperatuurbestendigheid -40 tot +110 °C. Tackmasters Interior Spray HPL spuitlijm is een contactlijm welke zeer laag is in oplosmiddelen en vrij van chloor houdende bestanddelen wat deze lijm een lager gezondheidsrisico geeft en beter is voor mens en milieu

Tackmasters Interior Spray HPL spuitlijm is uitermate geschikt voor permanente verlijming op alsmede van diverse materialen en ondergronden als hout, HPL, MDF, OSB, spaanplaat, multiplex, triplex, hard- en zachtboard, fineer, formica, duropal, beton, metaal, aluminium, kunststoffen, rubber, karton, etc. Neem bij twijfel over de geschiktheid van uw materiaal altijd contact op voor het juiste lijmadvies.

Niet geschikt voor het verlijmen van flexibel PVC, EPS en weekmaker houdende materialen. * PVC en weekmaker houdende materialen zijn alleen te verlijmen als het materiaal niet meer dan 16% weekmakers bevat. Neem bij twijfel over de geschiktheid van uw materiaal altijd contact op voor het juiste lijmadvies. Ook adviseren wij van te voren een hechtingstest uit te voeren.

Inhoud

, ,

Inhoud doos

12 spuitbussen

Reviews

Schrijf als eerste een review over dit product!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *