FLOORING SPRAY

Waardering 5.00 op 5 gebaseerd op 3 klantbeoordelingen
(3 klantbeoordelingen)

Tapijt spuitlijm

Waarom dit product?

  • Temperatuurbestendigheid -40 tot +140 °C
  • Universeel toepasbaar
  • Eenvoudige applicatie
  • Zeer sneldrogend
  • Hoog vaste stof gehalte
  • Methyleenchloride / Dichloormethaan vrij
  • Lager gezondheidsrisico
vanaf €5,49 Excl. BTW

Over dit product

Ben jij op zoek naar een hoogwaardige, professionele spuitlijm speciaal ontwikkeld voor het verlijmen van diverse vloer- en wandbekledingsmaterialen in gebouwen, woningen en voertuigen? Dan stopt jouw zoektocht hier: Tackmasters Flooring Spray is alles wat je nodig hebt. Deze contactlijm is temperatuurbestendig en bruikbaar tussen een temperatuur van -40 tot +140 °C. Tackmasters Flooring Spray is een contactlijm welke zeer laag is in oplosmiddelen en vrij van chloor houdende bestanddelen wat deze lijm een lager gezondheidsrisico geeft en beter is voor mens en milieu.

Deze tapijt spuitlijm is uitermate geschikt voor permanente verlijming op en van diverse materialen als beton, hout, metaal, aluminium, kunststoffen, rubber, karton, etc. Je kunt met deze contactlijm materialen als (onder) tapijt, vilt, textiel, diverse stoffen, leder, kurk, polyether, vinyl, etc. verlijmen.

Je koopt de tapijt contactlijm snel en eenvoudig via de webshop. Verkrijgbaar in een spuitbus van 500ml, spuitbus van 750ml of drukvat van 22,1l. En niet geheel onbelangrijk: wij garanderen jou de scherpste prijs van Nederland en België. Als je vandaag besteld, kun je morgen al aan de slag!

Hoveniers, aannemers en bouwbedrijven profiteren bij Tackmasters van nóg meer voordeel met een zakelijk account. Benieuwd geworden? Onze verkoopafdeling zit dagelijks klaar voor jouw belletje, mailtje of appje om de mogelijkheden voor korting of staffelprijzen te bespreken.

Is deze Flooring Spray toch niet helemaal jouw ding? Dan val je misschien op zijn broertje of zusje. Maak hier kennis met de overige leden van onze contactlijmen familie waaronder HPL spuitlijm en EPDM contactlijm.

Tackmasters Flooring Spray tapijt spuitlijm is uitermate geschikt voor het verlijmen van diverse vloer- en wandbekledingsmaterialen als vilt, textiel, leder, kurk, polyether, vinyl, diverse stoffen, (onder) tapijt, etc. Geschikt voor permanente verlijming op alsmede van diverse materialen als beton, hout, metaal, aluminium, kunststoffen, rubber, karton, etc. Neem bij twijfel over de geschiktheid van uw materiaal altijd contact op voor het juiste lijmadvies.

Niet geschikt voor het verlijmen van flexibel PVC, EPS en weekmaker houdende materialen. * PVC en weekmaker houdende materialen zijn alleen te verlijmen als het materiaal niet meer dan 16% weekmakers bevat. Neem bij twijfel over de geschiktheid van uw materiaal altijd contact op voor het juiste lijmadvies. Ook adviseren wij van te voren een hechtingstest uit te voeren.

Inhoud

, ,

Inhoud doos

12 spuitbussen

Reviews

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *