FLOORING SPRAY

Waardering 5.00 op 5 gebaseerd op 2 klantbeoordelingen
(2 klantbeoordelingen)

Tapijt spuitlijm

Waarom dit product?

  • Temperatuurbestendigheid -40 tot +140 °C
  • Universeel toepasbaar
  • Eenvoudige applicatie
  • Zeer sneldrogend
  • Hoog vaste stof gehalte
  • Methyleenchloride / Dichloormethaan vrij
  • Lager gezondheidsrisico
vanaf €5,49 Excl. BTW

Over dit product

Tackmasters Flooring Spray tapijt spuitlijm is een hoogwaardige, professionele spuitlijm speciaal ontwikkeld voor het verlijmen van diverse vloer- en wandbekledingsmaterialen in gebouwen, woningen en voertuigen. Denk hierbij aan materialen als (onder) tapijt, vilt, textiel, diverse stoffen, leder, kurk, polyether, vinyl, etc. Uitermate geschikt voor permanente verlijming op alsmede van diverse materialen als beton, hout, metaal, aluminium, kunststoffen, rubber, karton, etc. Temperatuurbestendigheid -40 tot +140 °C. Tackmasters Flooring Spray tapijt spuitlijm is een contactlijm welke zeer laag is in oplosmiddelen en vrij van chloor houdende bestanddelen wat deze lijm een lager gezondheidsrisico geeft en beter is voor mens en milieu.

Tackmasters Flooring Spray tapijt spuitlijm is uitermate geschikt voor het verlijmen van diverse vloer- en wandbekledingsmaterialen als vilt, textiel, leder, kurk, polyether, vinyl, diverse stoffen, (onder) tapijt, etc. Geschikt voor permanente verlijming op alsmede van diverse materialen als beton, hout, metaal, aluminium, kunststoffen, rubber, karton, etc. Neem bij twijfel over de geschiktheid van uw materiaal altijd contact op voor het juiste lijmadvies.

Niet geschikt voor het verlijmen van flexibel PVC, EPS en weekmaker houdende materialen. * PVC en weekmaker houdende materialen zijn alleen te verlijmen als het materiaal niet meer dan 16% weekmakers bevat. Neem bij twijfel over de geschiktheid van uw materiaal altijd contact op voor het juiste lijmadvies. Ook adviseren wij van te voren een hechtingstest uit te voeren.

Inhoud

, ,

Inhoud doos

12 spuitbussen

Reviews

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *