EPS SPRAY

Waardering 5.00 op 5 gebaseerd op 1 klantbeoordeling
(1 klantbeoordeling)

EPS Spuitlijm

Waarom dit product?

  • Temperatuurbestendigheid -40 tot +80 °C
  • Eenvoudige applicatie
  • Zeer krachtig
  • Zeer sneldrogend
  • Oplosmiddelvrij, tast ondergrond niet aan
  • Methyleenchloride / Dichloormethaan vrij
  • Lager gezondheidsrisico
vanaf €8,25 Excl. BTW

Over dit product

Tackmasters EPS Spray EPS spuitlijm is een spuitlijm speciaal ontwikkeld voor het verlijmen van polystyreen- en polyurethaan producten, (naakt) EPS, XPS, piepschuim en dergelijke. Geschikt voor permanente verlijming onderling dan wel op diverse ondergronden als beton, hout, metaal, aluminium, kunststoffen, rubber, karton, etc. Temperatuurbestendigheid -40 tot +80 °C. Tackmasters EPS Spray EPS spuitlijm is een contactlijm welke zeer laag is in oplosmiddelen en vrij van chloor houdende bestanddelen wat deze lijm een lager gezondheidsrisico geeft en beter is voor mens en milieu.

Tackmasters EPS Spray EPS Spuitlijm is uitermate geschikt voor het verlijmen van polystyreen- en polyurethaan producten, (naakt) EPS, XPS, piepschuim en dergelijke. Geschikt voor permanente verlijming onderling dan wel op diverse ondergronden als beton, hout, metaal, aluminium, kunststoffen, rubber, karton, etc. Neem bij twijfel over de geschiktheid van uw materiaal altijd contact op voor het juiste lijmadvies.

Niet geschikt voor het verlijmen van flexibel PVC, EPS en weekmaker houdende materialen. * PVC en weekmaker houdende materialen zijn alleen te verlijmen als het materiaal niet meer dan 16% weekmakers bevat. Neem bij twijfel over de geschiktheid van uw materiaal altijd contact op voor het juiste lijmadvies. Ook adviseren wij van te voren een hechtingstest uit te voeren.

Inhoud

,

Inhoud doos

12 spuitbussen

Reviews

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *