BASIC SPRAY

Waardering 5.00 op 5 gebaseerd op 1 klantbeoordeling
(1 klantbeoordeling)

Standaard spuitlijm

Waarom dit product?

  • Temperatuurbestendigheid -40 tot +90 °C
  • Universeel toepasbaar
  • Eenvoudige applicatie
  • Zeer sneldrogend
  • Lange verwerkingstijd
  • Methyleenchloride / Dichloormethaan vrij
  • Lager gezondheidsrisico
vanaf €4,95 Excl. BTW

Over dit product

Tackmasters Basic Spray standaard spuitlijm is een spuitlijm speciaal ontwikkeld voor het verlijmen van lichte materialen waar weinig spanning op komt. Denk hierbij aan materialen als isolatiemateriaal, folie, mineraalwol, papier, karton, vilt, textiel, diverse stoffen, vlakliggend of ondertapijt. Geschikt voor permanente verlijming op diverse ondergronden als beton, hout, metaal, aluminium, kunststoffen, rubber, etc. Temperatuurbestendigheid -40 tot +90 °C. Tackmasters Basic Spray standaard spuitlijm is een contactlijm welke zeer laag is in oplosmiddelen en vrij van chloor houdende bestanddelen wat deze lijm een lager gezondheidsrisico geeft en beter is voor mens en milieu.

Tackmasters Basic Spray standaard spuitlijm is uitermate geschikt voor het verlijmen van isolatiemateriaal, folie, mineraalwol, papier, karton, vilt, textiel, diverse stoffen, vlakliggend of ondertapijt op diverse ondergronden als beton, hout, metaal, aluminium, kunststoffen etc. Neem bij twijfel over de geschiktheid van uw materiaal altijd contact op voor het juiste lijmadvies.

Niet geschikt voor het verlijmen van flexibel PVC, EPS en weekmaker houdende materialen. * PVC en weekmaker houdende materialen zijn alleen te verlijmen als het materiaal niet meer dan 16% weekmakers bevat. Neem bij twijfel over de geschiktheid van uw materiaal altijd contact op voor het juiste lijmadvies. Ook adviseren wij van te voren een hechtingstest uit te voeren.

Inhoud

,

Inhoud doos

12 spuitbussen

Reviews

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *