epdm contactlijm spuitlijm

Op zoek naar de beste contactlijm voor hout?

Ga jij hout op aluminium lijmen? Ben je van plan om EPDM op een houten dak te verlijmen? Ga jij tapijt op een houten vloer plakken? In dit soort gevallen is het belangrijk dat je een hoogwaardige contactlijm voor hout gebruikt. In het ruime assortiment van Tackmasters vind je zowel contactlijm in blik als verspuitbare contactlijmen. Lees meer over onze producten zodat jij een weloverwogen keuze kunt maken. Ontdek hoe wij jou verder kunnen helpen en profiteer ook nog eens van de laagste prijzen van Nederland en België! 

Contactlijm in blik

Wanneer je op zoek bent naar contactlijm in blik voor hout hebben wij verschillende opties. Ga bijvoorbeeld voor onze Master Contact lijm. Deze zeer sterke en sneldrogende lijm is perfect voor het verlijmen van een groot scala aan producten op diverse materialen en ondergronden. De Master Contact lijm is geschikt voor het verlijmen van hout, MDF, spaanplaat, triplex, plaatmateriaal, aluminium, karton, en nog veel meer. Breng de contactlijm dubbelzijdig aan met een kwast of vachtroller. 

Ben je specifiek op zoek naar contactlijm om EPDM op hout te lijmen? Kies dan voor de EPDM Roofing Contact lijm. Een andere goede optie is onze PU EPDM Bond. Voor ieder soort klus hebben wij de juiste producten in huis! 

Verspuitbare contactlijm voor hout

Vind jij verspuitbare lijm handiger? Koop dan onze contactlijm in een handige spuitbus of groot drukvat. Onze Basic Spray is bijvoorbeeld een hele goede keuze. Deze spuitlijm is speciaal ontwikkeld voor het verlijmen van lichte materialen waar weinig spanning op komt. De Tackmasters Basic Spray is te gebruiken op diverse ondergronden en verschillende materialen zoals hout, isolatiemateriaal, karton, tapijt en meer. Ga jij EPDM op je dak aanbrengen? Dan is onze EPDM Roofing Spray uitermate geschikt. Daarnaast kun je ook bij ons terecht voor andere contactlijm voor hout zoals Flooring Spray, EPS Spray, Interior Spray en Insulation Spray

Alle benodigdheden bij de hand

Wanneer jij aan de slag gaat met contactlijm voor hout moet je natuurlijk wel de juiste benodigdheden bij de hand hebben. Bij onze contactlijm in blik kun je bijvoorbeeld een handige aandrukroller of aandrukroller voor EPDM aanschaffen. Op die manier breng je de lijm eenvoudig aan op hout of andere materialen. Bestel jij verspuitbare contactlijm? Koop dan direct ook een handig spuitpistool of slang voor je drukvat. Ook voor cleaners, een handwals en andere benodigdheden kun je in onze webshop terecht. Wist je dat je ook voordelige pakketten kunt bestellen? Kijk bijvoorbeeld eens naar ons Basic Spray 22,1L Startpakket

Bestel lijm voor de laagste prijzen

Heb jij de contactlijm voor hout van je keuze gevonden? Bestel deze dan voordelig in onze webshop. Wij garanderen de laagste prijzen van Nederland en België! Bovendien heb je de producten de volgende werkdag al in huis wanneer je voor 16:00 uur besteld. Wil je liever eerst wat tips en tricks ontvangen? Onze experts staan graag voor jou klaar met persoonlijk advies. Neem gerust contact op zodat jij snel verder kunt met je klus.