EPDM bodemlijm aanbrengen - PU EPDM bond

EPDM kit voor dakbedekking nodig? Déze staat met stip op #1

Ben je op zoek naar een sterke EPDM kit voor je dakbedekking of een andere toepassing? Zoek dan niet verder. Tackmasters heeft een hoogwaardige EPDM kit die geschikt is om praktisch alles te verlijmen, monteren en te voegen. Wil je meer weten over dit product, de eigenschappen en de mogelijkheden? Lees dan snel verder en ontdek het zelf.

Een goede EPDM kit is én blijft tegenwoordig flexibel en het product zorgt voor een goede hechting. Wel zo handig, want dakbedekking die loskomt zit je niet op te wachten. En wist je dat dakbedekking in de zomer een temperatuur van wel zeventig graden Celsius kan bereiken? Goed om te weten dat onze EPDM kit zeer goed bestand is tegen temperatuurwisselingen.

EPDM kit voor dakbedekking: hoe zit dat?

EPDM kit: Seal & Bond
Dé EPDM kit: Seal & Bond

Onze EPDM Seal & Bond kit is geschikt voor zeer diverse toepassingen. Zo ook als EPDM kit voor dakbedekking volstaat dit product uitstekend. De  EPDM kit is oplosmiddelvrij en wordt op basis van MS polymeren geproduceerd. Na het aanbrengen hardt het uit door de luchtvochtigheid tot een duurzaam en permanent elastisch blijvend rubber. Door de snelle uitharding is de kit erg populair in gebruik. Zelfs op zeer diverse en vochtige ondergronden en materialen hecht de kit uitstekend, zelfs zonder primer!

Weten hoe je EPDM het beste kunt lijmen? We hebben de stappen hoe EPDM te lijmen helemaal voor je uitgewerkt, zodat je direct aan de slag kunt. Bovendien kun je gelijk checken uit welke producten je kunt kiezen, wat de voordelen van EPDM precies zijn en hoe je de kit het beste aanbrengt.

Kiezen voor de Seal & Bond of High Tack kit

Kies je voor de EPDM Seal & Bond? Goede keuze voor het gebruik als een EPDM kit. Het product is én blijft elastisch, is vrijwel reukloos, krimpt niet en is UV-, weer-, water- en verouderingsbestendig. Voor zowel het lijmen als afdichten van verschillende materialen is dit een juiste match. Het product is verkrijgbaar in kokers van 290 mL en worsten van 600 mL. We raden aan om minimaal vier kokers of twee worsten te bestellen, zodat je profiteert van gratis verzending.

Liever “gewoon” de sterkste EPDM kit kopen die er is? Dan is onze Strong Bond High Tack kit wat voor jou. Deze kit is soepel te verspuiten, hardt snel uit, heeft een extreem hoge aanvangskleefkracht, blijft elastisch en heeft enorme eindsterkte. Bovendien is het vrij van weekmakers, oplosmiddelen en siliconen. Deze kit is zeer geschikt voor het lijmen van dakbedekking, maar net zo min voor alle andere mogelijk materialen. Door de multi inzetbaarheid is dit niet voor niets de meest verkochte lijmkit in de bouw. Binnen 2 seconden klaar jij voortaan je klus!

Natuurlijk, de voordelen van onze High Tack kit klinken allemaal heel mooi, maar het blijft natuurlijk een kwestie van “eerst zien, dan geloven”. Dat vinden wij nu ook, en daarom demonstreren wij de kleefkracht graag voor je. In deze video kun je zien hoe wij een plaat van wel liefst 25 kg vastlijmen aan een muur met de Strong Bond High Tack van Tackmasters.

Voordelen van Tackmasters

Tackmasters is dé leverancier als het gaat om lijmen, kitten, PUR schuimen, spuitlijmen en contactlijmen. Ook leveren wij diverse soorten boren, zagen, slijpschijven, schroeven en accessoires. Wij blijven ons assortiment continu uitbreiden om aan de wensen van onze klanten te blijven voldoen. Daarnaast garanderen wij de laagste prijzen van Nederland en België, omdat we rechtstreeks importeren vanaf de producent. Ons brede aanbod is uit voorraad leverbaar, dus bestel je voor 16.00 uur, dan heb je je producten morgen in huis!

Start jouw klus vandaag met de EPDM kit van Tackmasters!

Wil je het liefst zo snel mogelijk aan de slag met de EPDM kit? We geven je groot gelijk! Bestel direct online jouw producten in de webshop en ontvang jouw artikelen morgen al in huis. Wil je graag vrijblijvend advies over een van onze producten? Twijfel je tussen twee producten? Of heb je een vraag? Aarzel niet, en neem direct contact met ons op. Onze specialisten helpen je graag verder, zodat jij binnen no time jouw klus geklaard hebt!