EPDM AANDRUKROLLER

28 mm breed

€22.00

Over dit product

Ben jij op zoek naar een handig hulpmiddel voor het optimaal aanbrengen van het EPDM zelf, alsmede EPDM naden, dakdoorvoeren, hoekflappen en ontluchting? Dan stopt jouw zoektocht hier: Tackmasters EPDM Aandrukroller is alles wat je nodig hebt. De EPDM Aandrukroller heeft een houten handgreep, het rolgedeelte is van siliconen en is 28 mm breed.

Je koopt de EPDM Aandrukroller snel en eenvoudig via de webshop. En niet geheel onbelangrijk: wij garanderen jou de scherpste prijs van Nederland en België. Als je vandaag besteld, kun je morgen al aan de slag!

Hoveniers, aannemers en bouwbedrijven profiteren bij Tackmasters van nóg meer voordeel met een zakelijk account. Benieuwd geworden? Onze verkoopafdeling zit dagelijks klaar voor jouw belletje, mailtje of appje om de mogelijkheden voor korting of staffelprijzen te bespreken.

Is deze EPDM aandrukroller toch niet helemaal jouw ding? Dan val je misschien op zijn broertje of zusje. Maak hier kennis met de overige leden van onze contactlijmen familie waaronder aandrukroller of handwals.

Afmeting

28 mm

Reviews

Schrijf als eerste een review over dit product!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *