Met steenlijm stapelblokken lijmen

Stapelblokken lijmen? Ontdek de beste steenlijm voor stapelblokken hier 

Stel je voor… de zon schijnt, de vogels fluiten en jij bent al druk bezig met het opknappen van je tuin. Je hebt prachtige stapelblokken gekozen om je bloemperk of muurtje nieuw leven in te blazen. Dat is een goede keuze want je kunt erg creatief aan de slag met stapelblokken. Het is wel van belang dat de stapelblokken op hun plek blijven liggen. Dit kunnen wij garanderen zodra je de stapelblokken lijmt met steenlijm. De beste steenlijm vind je in de webshop van Tackmasters. Lees verder en ontdek.

Wat zijn stapelblokken?

Stapelblokken zijn bouwelementen die ontworpen zijn om op elkaar gestapeld te kunnen worden. Ze worden voor verschillende toepassingen gebruikt. Zoals eerder benoemd, de tuin bijvoorbeeld. Hier kan het gebruikt worden voor muren, verhoogde bloembedden of terrassen. Door hun vorm kunnen ze zonder mortel of lijm op elkaar worden gestapeld, wat zorgt voor een flexibele en relatief eenvoudige constructie.

Ook zie je het terug in speelgoed. Dan zijn het wel houten of plastic stapelblokken. Dit is vaak bedoeld om de motorische vaardigheden en ruimtelijk inzicht van kinderen te ontwikkelen. Al met al zijn stapelblokken het ultieme middel om op een flexibele, maar toch creatieve manier te werk te gaan. 

Steenlijm

Knap je tuin op met stapelblokken

Wist je dat je jouw tuin een compleet nieuwe uitstraling kunt geven met stapelblokken? Deze handige blokken zijn geschikt voor een groot aantal toepassingen en ook nog eens heel gemakkelijk te verwerken. Leuke ideeën zijn:

  • Plantenbakken en verhoogde bloembedden
  • Tuinmuren
  • Vijverranden
  • Zitbanken
  • Openhaarden
  • Pilaren en zuilen

Dus, haal al jouw creativiteit uit de kast en ga aan de slag met stapelblokken. Wist je dat stapelblokken in het verleden vaak met cement of specie verlijmd werden? Dankzij de innovatie van steenlijm is het proces nu veel eenvoudiger, sneller en duurzamer geworden!

De beste steenlijm voor stapelblokken

Het verwerken van stapelblokken in de tuin is eigenlijk heel eenvoudig. Stapelblokken kunnen namelijk gewoon gelijmd worden. Je hoeft dus geen cement aan te maken en te gebruiken. Met een goede polymeerkit, PU-spuitlijm of steenlijm, kun je in een mum van tijd je stapelblokken stevig op elkaar lijmen. Direct steenlijm voor stapelblokken bestellen? Wij hebben de beste lijm voor stapelblokken voor de beste prijs. Lees alles over onze steenlijm schuim Brickfix, verkrijgbaar in 500 ml en 750 ml, en Tackmasters steenlijm Unibond op de productpagina’s. Hier kun je niet alleen alle productspecificaties en eigenschappen vinden. Je leest er ook waar je op moet letten bij het gebruik van dit product en het antwoord op alle veelgestelde vragen. 

Hoeveel steenlijm is nodig voor stapelblokken?

Brick Fix polyurethaan 1K lijmschuim is verkrijgbaar in een hand lijm met een inhoud van 500ml en een steenlijm pistool van 750 ml. Een verpakking steenlijm Brick Fix hand of pistool is voldoende voor het verlijmen van ca. 16 m¹ (500ml hand lijm) tot 25 m¹ (750 ml spuit steenlijm) stapelblokken bij een lijmdikte van 5 cm breed. Unibond Polymeerkit is verkrijgbaar in kokers van 290 ml, maar ook in worstverpakkingen van 600 ml. Deze worstverpakkingen zijn ideaal voor grootverbruikers en extra voordelig. Niet voor niets zijn wij de voordeligste van Nederland en België. Ontdek het zelf! Ga direct naar de webshop om te bestellen. Bestelt u voor 16.00 uur dan heeft u de #1 lijm voor stapelblokken morgen al in huis.