Welke kit kun je het beste gebruiken voor je kozijnen?

Vraag je je af welke kit je het beste kunt gebruiken voor je kozijnen? Wij helpen je hier graag bij verder. Tackmasters is gespecialiseerd in kitproducten voor alle toepassingen. Twijfel je over een bepaald product? Vraag ons gerust om advies. 

Welke kit is het beste voor je kozijnen?

Op de vraag welke kit je het beste kunt gebruiken voor je kozijnen, geven wij snel antwoord. Dat is de Glass Seal kit. Deze kit van Tackmasters is een professioneel en universeel overschilderbaar afdichtingsmateriaal op basis van MS Polymeer, welke onder invloed van de luchtvochtigheid uithardt tot een duurzaam, permanent elastisch blijvend rubber. De kit is zeer geschikt voor het kitten van glas en beglazingssystemen. Het is een speciale kit die uitstekend over te schilderen is, ook met watergedragen verf.

Glass Seal kit

Zoals we eerder hebben genoemd, is deze beglazingskit geschikt voor het kitten van glas en beglazingssystemen. Maar ook voor aansluitvoegen tussen kozijn en gevel. Ook is de beglazingskit flexibel, want de kit moet uiteraard kunnen bewegen als het raam beweegt. 

Beschikbaar in 6 kleuren!

Tackmasters Glass Seal beglazingskit kan gebruikt worden als beglazingskit voor gelaagd, enkel, dubbel, inbraak werend- en zelfreinigend glas, polycarbonaat. Te gebruiken voor het afdichten van dilatatie- en gevelelement voegen, aansluitvoegen rondom raam- en deurkozijnen, voegen in sanitaire ruimten en natte cellen. Ook te gebruiken als reparatiekit voor onderhoud van beglazing, sanitair- en natuursteenvoegen en overige aansluit- en dilataties in de bouw- en industrie. Tenslotte is onze beglazingskit verkrijgbaar in zes kleuren, zodat overschilderen niet altijd nodig is.

Waarom kies je gegarandeerd voor de Glass Seal kit?

Het antwoord op deze vraag leggen we je graag uit. Of eigenlijk zijn het meerdere antwoorden. Daarom zetten we ze graag voor je op een rijtje:

 • Perfect overschilderbaar met watergedragen en synthetische verf- en laksystemen.
 • Niet corrosief ten opzichte van metalen.
 • Weekmaker, isocyanaat, oplosmiddel- en siliconenvrij.
 • Goed UV, weer, water, vocht- en verouderingsbestendig.
 • Neutraal krimpvrij uithardend systeem, vrijwel reukloos.
 • Uitstekende verwerkingseigenschappen. Snelle doorharding.
 • Hecht perfect zonder primer op praktisch alle en zelfs vochtige ondergronden

Hoe pas je de kit toe?

Je weet nu welke kit je moet gebruiken voor kozijnen. Maar dan zijn we er nog niet! De volgende belangrijke stap is het toepassen van de kit op de juiste manier. Uiteraard geven we je hier ook de benodigde tips voor. 

 1. Voor je begint dienen ondergronden schoon te zijn, zorg er dus voor dat deze droog, vet- en stofvrij zijn. 
 2. Draag zorg voor juiste voegdimensies om bewegingen goed te kunnen opvangen. 
 3. Ontvet ondergronden goed met behulp van de Tackmasters Cleaner. Zuigende ondergronden hoeven niet volkomen droog te zijn.
 4.  Zeer poreuze ondergronden zoals: gips, (gas)- beton, (kalkzand)steen enz. voorbehandelen met Tackmasters Primer
 5. Glad en strak afwerken met behulp van Tackmasters Finisher spray. Ondergronden vooraf altijd testen op hechting. 

Direct bestellen?

Heb je na dit artikel nog twijfels over dit product, heb je vragen of wil je meer informatie over een de kit voor kozijnen? Neem contact op via onderstaande knop. Wij helpen je graag verder om een klus met perfect eindresultaat te realiseren.