Welke kit voor buiten kun je het beste gebruiken? Kies voor de supersterke #1 bitumenkit

Welke kit voor buiten kun je het beste gebruiken? Goede vraag! Daar geven we dan ook graag antwoord op. Als dé leverancier van lijmen, kitten, PUR schuimen, spuitlijmen en contactlijmen zetten we graag onze kennis en kunde in om jou te helpen bij je klus. We breiden continu ons assortiment uit om aan de wensen van onze klanten te blijven voldoen. Grote kans dus dat we ook voor jou een passende oplossing hebben, óf meedenken met een nieuwe alternatief.

Wist je dat we laagste prijzen van Nederland én België garanderen? We importeren namelijk rechtstreeks vanaf de producent. Zo kunnen we zowel ZZP’ers en kleine bedrijven als de grote organisaties producten bieden met de beste prijs en kwaliteit. Bestel direct snel en eenvoudig online in onze webshop of lees verder als je meer wil weten over de kit die je het beste buiten kunt gebruiken.

Welke kit voor buiten gebruiken?

Welke kit voor buiten ligt wat nauwer dan een lijmkit voor een binnentoepassing. Een kit krijgt buiten immers te maken met verschillende invloeden van buitenaf, zoals het weer, water en UV-straling. Zeker in een land als Nederland of België laat het weer zich nogal eens van zijn onstuimige kant zien, dus dan is het een prettige gedachte als alles stevig blijft zitten en niet verouderd of zijn kleur verliest. Een echte uitblinker op dit vlak is onze bitumenkit, ook wel Tackmasters Roof Tix genoemd. Deze vezelversterkte kit is kleurvast en UV-, weer-, water-, vocht- en verouderingsbestendig. Je hoeft je nergens meer zorgen om te maken!

Bitumenkit met stip op #1

Roof Tix is dé bitumenkit voor buitengebruik.

Welke kit voor buiten je dus nodig hebt, is bitumenkit. Bitumenkit wordt dikwijls gebruikt voor het afdichten van lekkages en het verlijmen van verschillende materialen. Deze lijmkit hecht dan ook op bijna alle ondergronden. Waar de kit het monopolie heeft, is bij buitengebruik. Ook op natte ondergronden of onder extreme temperaturen (van -12 °C tot + 50 °C) blijft de kit erg soepel en hecht het snel. Wist je dat de kit zelfs koud verwerkbaar is? Mede daarom is de lijmkit ook erg populair als “noodreparatie”, bijvoorbeeld voor het opvullen van scheuren of barsten.

Omdat de kit vaak voor voor buitengebruik ingezet wordt, willen we dat het product supersterk is en ongeacht invloeden van buitenaf blijft zitten. Juist daarom hebben we ervoor gekozen om de kit te versterken met vezels. De enorme eindsterkte van de bitumenkit stijgt dan ook boven ieders verwachtingen!

Laagste prijsgarantie van Nederland en België

Wist je dat je als je vandaag voor 16.00 uur je bestelling plaatst je morgen al de producten in huis hebt? Bekijk dus direct het overzicht van onze lijmen en kitten in de webshop of bestel online de beste kit voor buitengebruik. Onze bitumenkit kost slechts € 3,65 excl. BTW en is leverbaar in de kleur zwart. Als je bestelt voor meer dan € 35 is de verzending gratis, dus we raden aan om minimaal 8 á 9 kokers te bestellen. Als je kit overhoud van deze klus zul je de overgebleven kokers ongetwijfeld nog eens nodig hebben, bijvoorbeeld om iets te repareren. Benieuwd naar de verwerkingsvoorschriften? Download ‘m op de productpagina onder Downloads.