voegen schoonmaken

Stralend witte voegen? Zo kun je jouw voegen schoonmaken op een effectieve manier

Ben je het zat om tegen die vieze tegelvoegen aan te kijken? Geen zorgen, we vertellen je hoe je jouw tegelvoegen weer stralend wit en brandschoon kunt krijgen, zelfs als ze vergeeld of heel sterk vervuild zijn. Heb je nou geen witte voegen maar wil je je voegen wel effectief schoonmaken? Geen paniek, ook dan voorzien we je van diverse tips en tricks. 

Hoe krijg ik mijn voegen weer mooi wit?

Het verkrijgen van stralend 😎 witte voegen is eenvoudiger dan je denkt. Begin met het mengen van gelijke delen water en azijn. Breng dit mengsel aan op de voegen en laat het een paar minuten intrekken. Gebruik vervolgens een oude tandenborstel 🪥 om het vuil los te schrobben. Sluit je reinigingsproces af met onze Multi cleaner om de boel even lekker op te frissen en te ontsmetten. Onze reiniger 🫧 is op basis van medicinale alcohol en kun je gebruiken zonder dat deze residu achterlaten. Daarnaast is het zacht voor je tegels en is huid- of voedselcontact met het gereinigde oppervlak veilig. Deze krachtige combinatie zal je voegen weer doen stralen.

Voegen schoonmaken?

Voor algemene reiniging van voegen, kun je ook alleen de Multi cleaner gebruiken. Spray de cleaner op de voegen en tegels die je schoon ✨ wilt maken en neem deze vervolgens af met een doekje. Zo maak je in een handomdraai het oppervlak schoon. Heb je last van hardnekkiger vuil of vet? Laat de Multi cleaner even intrekken voor je het weg wrijft met een doek of papier. Kind kan de was doen!

Hoe maak je zwarte voegen schoon?

Nu hoor ik je denken, leuk verhaal maar wat als je zwarte voegen hebt? Ook dan biedt de Multi cleaner een uitkomst. Breng hem op dezelfde manier aan als bij witte voegen en gebruik een doekje om de vieze restjes op te vegen. Last van hardnekkig vuil? Laat de cleaner even inwerken voor je het oppervlak af doet met een doekje of papier en je geniet binnen no time van schone voegen. Neem na afloop de boel nog even lekker af met een sopje 🫧 en een dweil 🧹 en je tegelvloer is weer zo goed als nieuw. 

Wat is de beste voegenreiniger?

Naast de standaard huis- tuin- en keukenmiddeltjes, zoals azijn en water, is de Multi cleaner een fijne toevoeging aan je schoonmaak uitrusting. Je brengt hem makkelijk aan en hij is geschikt voor verschillende ondergronden waaronder steen, kunststoffen, gelakte en geverfde oppervlaktes, vinyl, glas en metaal. Niet alleen handig bij het schoonmaken van je voegen dus. Vind je het fijner om met een schuimreiniger 🫧 te werken? Dan is de Multischuim schuimreiniger iets voor jou. Ook deze reiniger is breed inzetbaar maar een tikje agressiever dan de Multi cleaner. Voor het schoonmaken ✨ van je voegen raden we dan ook aan om de schuimreiniger niet te lang in te laten trekken. Dit kan, vanwege zijn diep reinigende- en ontvettende werking, de voegen beschadigen en dat willen we natuurlijk voorkomen. Des al niet te min is de schuimreiniger zacht voor verschillende ondergronden waaronder keramiek en glas. Je kunt hem dus veilig gebruiken voor het schoonmaken van je tegelvloer en voegen. 

Tijd voor een grote schoonmaak 🧽? Bekijk onze Multi– en schuimreiniger of ontdek 🕵️‍♂️ onze andere cleaners 🫧.