Unibond lijm kopen? Kies de #1 voor jouw klus!

Op zoek naar een Unibond lijm? Dan zit je goed bij Tackmasters. We bieden verschillende lijmen en kitten aan, maar ook precies die ene waar jij naar op zoek bent voor jouw klus. Die nummer #1 waar je zoekt, hebben we dus gegarandeerd in ons assortiment. Benieuwd hoe je onze Tackmasters Unibond Polymeerkit het beste kunt verwerken of wat de voordelen zijn ten opzichte van andere soorten kit?

Voor het verlijmen en afdichten van praktisch alles heb je aan een Unibond lijm een goede. Deze soort kit is hét product voor het verlijmen, monteren, afdichten en voegen van verschillende materialen en op diverse ondergronden. Zelfs op vochtige materialen hecht de kit (ook zonder primer!) uitstekend.

Waarom Unibond lijm?

beton lijmen
Kies voor de goedkoopste Unibond Polymeerkit.

Unibond lijm is én blijft enorm sterk. Bovendien hecht het uitstekend, ook zonder primer, op verschillende ondergronden. Zelfs als deze vochtig zijn, is dit geen probleem, denk aan beton, steen, keramiek, gips, glas, spiegels, PS, PU, PVC, EPDM, bitumen, kunststoffen, polyester, lood, koper, zink, metalen, aluminium, RVS, hout, HPL en cementvezelplaten en meer.

Na het toepassen hardt de lijm uit de luchtvochtigheid tot een duurzaam, elastisch blijvend rubber. Breuken of scheuren worden hierdoor voorkomen, zodat je maximaal kunt genieten van jouw toepassing. Ook is de kit kleurvast, UV-, weer-, water-, vocht-, schimmel- en verouderingsbestendig, handig! Wist je trouwens ook dat onze Tackmasters Unibond Polymeerkit oplosmiddel-, siliconen en isocyanaatvrij is?

Let wel op met permanente waterbelasting (continu onder water): hier is de kit niet voor geschikt. Er kan dan verkleuring optreden.

Ga zelf aan de slag

Wist je dat we ook Unibond Polymeerkit Crystal hebben?

Als de omgeving én de ondergrond ongeveer tussen de 5 en 40 graden Celsius zijn, kun je zelf aan de slag met het lijmen van de Unibond polymeerkit. We leggen graag stap voor stap uit hoe je het beste gebruik kunt maken van deze kit.

  1. Maak de ondergrond schoon, zodat deze vet- en stofvrij en droog is. Ontvet vette ondergronden goed met Tackmasters Multi Clean. Let op: zuigende ondergronden hoeven niet volkomen droog te zijn. Zeer poreuze ondergronden kun je voorbehandelen met Tackmasters Primer, denk aan gips, steen en beton.
  2. Verwijder eventuele loszittende onderdelen van de hechtvlakken.
  3. Test de ondergrond vooraf altijd op hechting. Weet je niet precies hoe je dat het beste kunt doen? Vraag dan vrijblijvend advies aan onze specialisten. Ze helpen je graag verder.
  4. Breng de lijm verticaal aan in rillen op 10 en 20 cm onderlinge afstand, zodat het goed kan ventileren. De ideale lijmdikte is 2 tot 3 mm.
  5. Let op: breng de lijm niet aan in dotten! Ideale lijmdikte 2 tot 3 mm. 
  6. Werk daar waar nodig eventueel glad af Tackmasters Finisher Spray.

Lees ook de verwerkingsvoorschriften van het product, zodat je aan de slag gaat met de juiste instructies.

Online op voorraad

Bij Tackmasters leveren we standaard onze brede aanbod uit voorraad. Als je voor 16.00 uur vandaag besteld, heb je je bestelling morgen al in huis. Onze Tackmasters Unibond Polymeerkit is verkrijgbaar in 290 mL kokers en 600 mL worsten in een verpakking met 12 stuks in de kleuren wit, transparant, grijs en zwart vanaf slechts € 3,99 excl. BTW. We raden aan om minimaal 6 á 7 kokers te bestellen, zodat je bestelling gratis verzonden wordt. Deze zul je voor de wat grotere klussen ook gerust nodig hebben. En prettig om te weten is dat je sowieso profiteert van de laagste prijsgarantie in Nederland en België!