Ultra sterke kit voor hout

Zoek je naar een toepassing voor het verlijmen van hout? De kit voor hout van Tackmasters hecht uitstekend op natuurlijke ondergronden en garandeert een enorme eindsterkte. De blijvend elastisch eigenschap van de kit zorgt ervoor dat deze niet snel scheurt of breekt. Gebruik de Tackmasters strong bond high tack kit voor een duurzaam resultaat, de high tack kit is verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren: wit, grijs & zwart. 

Hout verlijmen 

Hout verlijmen met de high tack kit van Tackmasters resulteert in een enorm sterk eindresultaat. De kit is een hoogwaardige oplosmiddelvrije 1-component lijm- en montagekit op basis van MS polymeer. De lijmkit is speciaal ontwikkeld met een extreem hoge aanvangskleefkracht waardoor materialen direct vast kunnen worden verlijmd zonder dat deze gefixeerd of ondersteund hoeven te worden. 

De kit voor hout hecht perfect zonder primer op de meeste, zelfs vochtige ondergronden. Daarnaast is deze kit vrijwel reukloos en krimp- en blaasvrij. Naast dat de high tack kit uitstekend hecht op hout kun je de kit ook perfect gebruiken voor het verlijmen op ondergronden zoals beton, (natuur)steen, keramiek, gips, glas, spiegels, PS, PU, PVC, EPDM, bitumen, kunststoffen, polyester, metalen etc. Bezoek onze website voor alle toepassingen. 

High Tack Lijmkit & Master Woodglue D4

Tackmasters houtlijmen

Als alternatief op de high tack kit vind je bij ons ook houtlijmen, de Master Woodglue D3 en Master Woodglue D4. De D4 houtlijm is door de kwalificatie zelfs een houtconstructielijm. Normaal gesproken worden houtlijmen voornamelijk gebruikt voor het verlijmen van hout op hout. Echter kun je bovenstaande hout lijmen ook gebruiken voor het verlijmen van hout op bouwmaterialen zoals beton. 

Laagste prijsgarantie in Nederland én België

Doordat we bij Tackmasters een schakel overslaan en direct vanaf de producent importeren kunnen we onze prijzen laag houden. Zo laag dat we onze producten met de laagste prijsgarantie in Nederland en België kunnen aanbieden. En dan geen B artikel, onze producten zijn vergelijkbaar met A merken, alleen dan stukken goedkoper. 

Onze visie is om zowel grote als kleine bedrijven en particulieren te kunnen voorzien van kwaliteitsproducten tegen de beste prijs. Bovendien breiden we ons assortiment continu uit om aan de wensen van onze klanten te blijven voldoen. Wij zijn de nr.1 webshop in lijmen, kitten, purschuimen en bevestigingsmaterialen. Bestellingen van voor 16:00 leveren wij de volgende dag al. Klik op de knop hieronder en navigeer naar de juiste productpagina.