TOP 10 VADERDAG CADEAUS

Ben jij nog op zoek naar een mooi en handig Vaderdag cadeau? Je vindt de mooiste cadeaus voor je vader in de webshop van Tackmasters!

Verras je vader bijvoorbeeld met een boren koffer. Of maak hem blij met een van onze lijmen of kitten, deze komen altijd van pas. Je kunt natuurlijk ook het Vaderdag kluspakket bestellen, wat we speciaal voor de klussende vader hebben samengesteld. Een prachtig cadeaupakket voor een aantrekkelijke prijs!

Vermeld in het opmerkingen veld dat het cadeau voor je vader is, dan ontvang je onze geweldige ‘Papa jij bent mijn maatje!’ rolmaat helemaal gratis! Wil je dat wij het pakket inpakken? Laat dit dan aan ons weten. Wij maken graag een feestje van jouw bestelling voor je vader.

Een ander product bestellen voor je vader, dat kan natuurlijk. Wij leveren de beste kwaliteit lijmen, kitten, purschuim en bevestigingsmaterialen voor de scherpste prijs. Ons hele assortiment is uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld is morgen in huis.

Om je te helpen bij je keuze, hebben we deze top 10 cadeaus voor Vaderdag op een rijtje gezet:


1. Vaderdag kluspakket


Dit kluspakket mag niet ontbreken op de werkbank van je vader! Speciaal voor Vaderdag hebben wij een aantal veelgebruikte items geselecteerd voor een aantrekkelijke prijs. Bestel het hier! Het pakket bestaat uit:

  • Een rol poetspapier
  • Rolmaat  met tekst ‘Papa je bent mijn maatje’
  • Mesje  
  • Potlood  
  • Cleaning wipes
  • Secondelijm  
  • Kitpistool  
  • Een koker Power Tack constructielijm met tekst ‘Voor de powerpapa’s!’

2. Diamant tegelboor set

Met deze dunwandige diamant tegelboren van excellente kwaliteit kan jouw vader moeiteloos, droog en zeer snel door alle wand- en vloer tegelsoorten heen boren. Rechtstreekse te bevestigen op de M14 draad van de haakse slijper. Boor snel en gemakkelijk in wand- en vloertegels, keramische tegels, plavuizen, gres, porcellanato, mosa, natuur- en kunststeen. 

3. Gatzagen casette


In deze handige cassette vindt jouw vader een 16-delige gatzagen set van 19 tot 76 mm. Maten: 19, 20, 22, 25, 29, 35, 38, 44, 51, 57, 67, 76 mm. De set komt met een kleine houder zeskant, een grote houder zeskant en een adapter. Dit alles in een stevige kunststof koffer. Je vader kan deze set gebruiken om te boren in de meest voorkomende materialen, staalsoorten en roestvast staal.

4. 80-delige ijzerboren koffer HSS

Dit is in onze ogen een van de mooiste Vaderdag cadeaus bij Tackmasters! En het leuke is, de set is nu in de aanbieding. In plaats van € 69,95 betaal je slechts € 24,95!

Deze ijzerboren in een handige metalen koffer zijn te gebruiken op de meest voorkomende staalsoorten, ijzer, kunststof en zachte houtsoorten. Met deze boren cassette heeft je vader altijd de juiste ijzerboor bij de hand! De volgende maatvoeringen zijn aanwezig in deze set: Maatvoeringen: 10x 3.0mm 10x 3.5mm 10x 4.0mm 10x 4.5mm 10x 5.0mm 10x 5.5mm 10x 6.0mm 5x 8.0mm 5x 10.0mm.

5. Bit set Torx

Maak je vader blij met deze prachtige bit set in een mooie opberg cassette. Met deze 51-delige set, kan hij goed voorbereid aan de slag!

6. Tackmasters Technische Sprays

Elke vader die van klussen houdt kan niet zonder de technische sprays van Tackmasters, onmisbaar op de werkbank. Onze favoriet voor vader is de Tackmasters Multi Spray. Deze handige 500ml spuitbus is een industrieel, hoogwaardig, penetrerend smeermiddel voor talloze toepassingen. Een perfecte oplossing voor vuil en vet. Met deze spray haal jij voor je vader een breed inzetbaar cadeau in huis. voor het demonteren van schroeven, bouten en moeren. Verdringt vocht uit naden en kieren en beschermd tegen corrosie. Dient hiernaast als smeermiddel voor geleiderails, scharnieren, kettingen en het invetten van lagers en geleiders. Voorkomt piepen, kraken en knarsende geluiden. Multi spray is voorzien van een unieke en multifunctionele spraykop welke met één simpele en snelle beweging te veranderen is in een spuit of vernevel spray.

Combineer de multi spray met een van onze andere technische sprays en smeermiddelen, zoals de Tackmasters boor-en snijolie, multi olie, siliconen spray, roestoplosser, kettingspray, ptfe spray, zink spray, cockpitspray, industriereiniger, remreiniger, rvs spray of multischuim.

7. Decoupeerzaagblad hout en metaal

Een verpakking van 10 stuks decoupeerzaagbladen. Geschikt voor het zagen van de meest voorkomende houtsoorten met spijkers of metaalresten, grof hout, constructiehout, spaanplaat, MDF, verlijmd hout, GVK/epoxy, plaatmetaal, buizen, profielen, aluminium, pvc en diverse kunststoffen.

8. Tackmasters kitten

Is je vader een kitter? Of houdt hij ervan om zelf kit klusjes te doen in en om het huis? Geef hem dan een aantal handige Tackmasters kitten cadeau welke altijd van pas zullen komen.

Maak hem bijvoorbeeld blij met onze Hightack Strong Bond High Tack, een hoogwaardige oplosmiddelvrije 1-component lijm- en montagekit op basis van MS Polymeer. Speciaal ontwikkelde High Tack lijmkit met een extreem hoge aanvangskleefkracht waardoor zware bouwmaterialen direct vast kunnen worden verlijmd zonder dat deze gefixeerd of ondersteund hoeven te worden. Uitstekende hechting zonder primer op de meeste zelfs vochtige materialen- en ondergronden als beton, (natuur)steen, keramiek, gips, glas, spiegels, PS, PU, PVC, EPDM, bitumen, kunststoffen, polyester, lood, koper, zink, metalen, aluminium, R.V.S. hout, HPL- en cementvezelplaten, etc. Hardt uit door luchtvochtigheid tot een duurzaam en permanent elastisch blijvend rubber. Geheel weekmaker, oplosmiddel, siliconen- en isocyanaatvrij. 

Een andere veelzijdige kit is de Tackmasters Unibond. Deze lijmkit is een enorm sterke, universele, allround, oplosmiddelvrije 1-component lijm- montage- en afdichtingskit op basis van MS Polymeer. 1 product om praktisch alles te lijmen, monteren, afdichten en voegen met snelle doorharding, krachtopbouw en eindsterkte. Tackmasters Unibond MSP lijmkit geeft een uitstekende hechting zonder primer op de meeste zelfs vochtige materialen- en ondergronden.

Bekijk de rest van ons lijmen en kitten aanbod hier. Voor iedere toepassing leveren wij de geschikte lijm of kit. Vandaag besteld is morgen in huis. Al onze lijmen en kitten zijn uit voorraad leverbaar.

9. Kitpistool

Een kitpistool is altijd een goed idee. Verblijd je vader met een kitpistool voor kokers of een kitpistool voor worsten. Een mooie toevoeging is ons Kitpistool Premium.  Dit is een halfopen, stabiel handpistool van perfecte kwaliteit, geschikt voor kokers van 290/310ml met versterkte mechanische overbrenging. Gemakkelijke déblokkering ‘’release’’ bij de hendel opgenomen. Perfect kitpistool voor langdurig en intensief gebruik alsmede voor moeilijk te verspuiten lijmkitten zoals High Tack, Polymeerkit, chemische ankers etc.

10. Ijzerboor HSS Splitpoint Cobalt Cassette


Wat dacht je van deze prachtige ijzerboren HSS koffer voor je vader? Voor het boren in moeilijk te verspanen staalsoorten zoals roestvast staal. Verkrijgbaar als 19, 25, 80, 170 of 190 delige set! DIN 338, rechtssnijdend, type N, 135° snijhoek met splitpoint, geslepen, M35 staal, 5% cobalt gelegeerd, amber.