Sterke houtlijm nodig? Check dé nummer 1 ‘Master Woodglue’ houtlijmen

Benieuwd naar welke sterke houtlijm de beste is? We vertellen je graag meer over de houtlijmen ‘Master Woodglue’ van Tackmasters. We verklappen alvast: voor toepassingen met water en condens kun je het beste de houtlijm D4 gebruiken. Welke houtlijm dan weer het beste is voor een binnentoepassing vertellen we later. Lees verder voor meer informatie over onze producten. Of bestel direct online! Als je vandaag voor 16.00 uur besteld, heb je morgen je producten al in huis. Bovendien profiteer je van gratis bezorging bij een bestelwaarde van meer dan € 35.

Sterke houtlijm: welke is de beste?

Direct D3 houtlijm bestellen?

Op zoek naar sterke houtlijm? Dan ben je bij Tackmasters aan het juiste adres. We hebben verschillende houtlijmen, zodat je voor iedere klus de juiste lijm kunt toepassen. Een houtlijm die speciaal ontwikkeld is voor het verlijmen van verbindingen, pen-gat, zwaluwstaart, drevels, veren, etc. is de ‘Master Woodglue D3’. Ook voor het watervast verlijmen van montageverbindingen van hout is deze lijm is zeer geschikt. 

Daarnaast bieden we de welbekende, sterke houtlijmMaster Woodglue D4’. Deze is van hoogwaardige kwaliteit en bovendien uitermate geschikt voor het verlijmen van de meeste houtsoorten, waaronder hard- en zachthout en exotische houtsoorten, multiplex, MDF, fineer, hardkunststofplaten en andere houtachtige materialen.

Zeer krachtig, milieuvriendelijk en veelzijdig

Toepassing van een ‘Master Woodglue’ houtlijm brengt flink wat voordelen met zich mee. Naast het comfortabele gebruik zijn deze houtlijmen zeer krachtig, milieuvriendelijk en toepasbaar voor zowel constructieve verbindingen als vlakverlijming. Wist je bovendien dat de houtlijm D4 voor zowel binnen- als buitentoepassingen geschikt is? Zo heeft de lijm een hoge verdraagzaamheid tegen weersinvloeden, zoals regen en condensatie. Handig!

Zelf houtlijm aanbrengen

Of kies voor de sterke D4 houtlijm.

Wie sterke houtlijm goed aanbrengt, is er verzekerd van dat dit hoogwaardige product optimaal werkt. In ons compacte stappenplan lichten we dan ook graag toe hoe je lijm aan moet brengen voor een maximale hechting. Zorg ervoor dat de ondergrond vuil- en vetvrij is. Gebruik hiervoor de juiste reinigingsmiddelen

  1. Roer de lijm goed door.
  2. Breng de lijm gelijkmatig aan met een kwast, roller, lijmkam of spuitapparatuur. 
  3. Breng de lijm vervolgens enkelzijdig aan. Indien er sprake is van poreuze ondergrond lijm aan beide zijden aanbrengen. 
  4. Klem of klop de producten aan met geschikt gereedschap. 
  5. Verwijder de lijmresten met een geschikt middel.

Is de houtlijm aan de dikke kant? Verdun het dan eventueel met 3% (water). Overigens kun je het beste verwerken in een temperatuur tussen de +5 en +40 graden Celsius. En na opening kun je de ‘Master Woodglue’ houtlijm tot wel 24 maanden goed houden!

Houtlijm eenvoudig schoonmaken

Wil je de sterke houtlijm verwijderen of schoonmaken? Niet uitgehard materiaal op gereedschap of een andere ondergrond kun je direct verwijderen met de Tackmasters Seal & Bond remover of Tackmasters Cleaner. Je kunt je handen eenvoudig reinigen met de handige schoonmaakdoekjes – ook wel Tackmasters Handywipes. Uitgehard materiaal is alleen mechanisch te verwijderen, dus dat vergt een andere aanpak. Vraag ons vrijblijvend om advies als je hier meer over wil weten.

Bestel direct jouw sterke houtlijm online

Sterke houtlijm is bij Tackmasters verkrijgbaar in de kleur wit. De ‘Master Woodglue D3’ is beschikbaar in flacons van 500 en 750 mL. De ‘Master Woodlgue D4’ is alleen verkrijgbaar in een flacon van 500 mL. Wil je meer weten over onze houtlijmen? Stel je vraag gerust door contact op te nemen. Onze specialisten helpen je graag verder bij het vinden van een passende oplossing. Wil je onze andere lijmproducten bekijken? Dat kan natuurlijk ook! Bestel direct online en profiteer van de laagste prijsgarantie van Nederland én België. En wie voor 16.00 uur vandaag besteld, heeft morgen zijn producten in huis!