De beste steenlijm voor buiten

Steenlijm voor buiten kopen? Kies voor de beste optie en bestel online voor de scherpste prijs!

Wil je steenlijm voor buiten kopen? Dan ben je bij Tackmasters aan het juiste adres. We zetten graag de beste opties voor je op een rij, zodat je met een gedegen lijm voor de dag komt. Ook vertellen we je graag hoe lang steenlijm bijvoorbeeld moet drogen, hoeveel lijm je per m2 nodig hebt en meer.

Wist je ook dat we de laagste prijzen van Nederland én België garanderen? Doordat we rechtstreeks importeren vanaf de product, kunnen we dit hanteren. Zo kunnen zowel grote bedrijven als ZZP’ers en particulieren voor de beste prijs en kwaliteit hun producten inkopen. Bovendien breiden we ons assortiment continu uit om aan de wensen van onze klanten te blijven voldoen. Meer weten? Lees verder en ontdek het zelf.

Wat is de beste steenlijm voor buiten?

Steenlijm voor buiten
Bestel direct onze Brick Fix!

De meest verkochte en best geteste steenlijm voor buiten is Brick Fix van Tackmasters. Deze steenlijm is speciaal ontwikkeld voor het verlijmen van verschillende steensoorten, waaronder gipsblokken, betonblokken, cellenbeton, kalkzandsteen en natuursteen. Door het gemak van deze lijmspuit is het erg eenvoudig en handig in gebruik. Binnen slechts 30 minuten is het al belastbaar en kun je verder met je klus. Bovendien is het een watervaste lijm en hecht het op vrijwel iedere ondergrond. Een perfect alternatief voor mechanische bevestiging en mortels dus! 

Extra tip: ga je een bloembak verlijmen? Plaats dan vanaf de tweede laag de stapelblokken in een verband. Dit geeft extra stevigheid.

Hoe lang moet steenlijm drogen?

Onze steenlijm voor buiten is binnen slechts 30 minuten (!) al belastbaar. Ideaal dus als je snel door wil met je klus. Wil je er zeker van zijn dat er een extra stevige verbinding optreedt? Laat de lijm dan minimaal 24 uur drogen, voordat de verbinding weer wordt belast. Let er dan dus wel op dat het minimaal die tijd niet nat wordt door bijvoorbeeld regen.

Hoeveel lijm heb je nodig per m2?

Het verbruik van lijm duiden we aan in m1 in plaats van m2, omdat het afhankelijk is van de stapelblokken die je wil verlijmen. Wanneer je grote betonblokken moet verlijmen, zul je minder lijm nodig hebben dan wanneer je een stapelblok verlijmt met een kleine afmeting. De volgende maten kun je aanhouden.

  • 500 mL verbruik = ca. 16 m1 bij lijmdikte van 5 cm breed.
  • 750 mL verbruik = ca. 25 m1 bij lijmdikte van 5 cm breed.

Kan steenlijm voor buiten op een vochtige of natte ondergrond toegepast worden?

Ja, steenlijm voor buiten kan ook op een vochtige of natte ondergrond toegepast worden. Dat is geen enkel probleem. Het voordeel van onze Brick Fix is dat het goed tegen vochtige omstandigheden kan. De steenlijm zal iets meer uitzetten, aangezien het een reactie aangaat met het vocht. Houd hier dus wel rekening mee met het aanbrengen van de steenlijm, zodat de lijm niet tussen de voegen uit kan bruisen.

Laagste prijsgarantie van Nederland én België: hoe dan?!

‘Waarom is de steenlijm voor buiten van Tackmasters zo goedkoop?’ is wellicht een vraag die bij je opkomt. Dit kunnen we mogelijk maken doordat we in grote bulk rechtstreeks inkopen bij de fabrikant. Bij ons zit er dus geen ‘extra schakel’ meer tussen. Onze steenlijm is vergelijkbaar met de Illbruck PU 700, PU stone adhesive van Den Braven en de Hoveniers PU Steenlijm PU van Bostik. Nergens anders dan bij Tackmasters vind je deze kwaliteit steenlijm voor buiten goedkoper dan bij ons. Alle voordelen in één steenlijm dus!