Kit voor stenen lijmen

Steenlijm kit buiten toepassen? Check onze kitten, bestel de juiste en ga aan de slag!

Wil je steenlijm kit buiten toepassen? Dan ben je bij Tackmasters aan het juiste adres. Als je niet zeker weet of je de juiste oplossing in gedachten hebt of welke soort lijmkit het beste buiten toepasbaar is, dan helpen we je graag verder. Tackmasters zet alle informatie over mogelijke oplossingen en producten op een rij, zodat ook jij met jouw specifieke klus verder kunt. We vertellen je graag alles over de voordelen van steenlijm voor buiten en waarom je stenen zou moeten lijmen (in plaats van metselen). Lees verder en ontdek het zelf.

Waarom steen lijmen i.p.v. metselen?

Als je aan stenen ‘vastzetten’ denkt, is het traditionele metselen waarschijnlijk het eerste wat in je opkomt. Echter, tegenwoordig is ook het kitten of lijmen van stenen een populaire oplossing – met name met steenlijm kit buiten. Stenen lijmen resulteert namelijk in smallere voegen tussen de stenen waardoor je als eindresultaat meer steen ziet. Bovendien zijn twee grote voordelen dat je een grotere eindsterkte en hoge duurzaamheid als resultaat krijgt Daarnaast is steenlijm voor allerlei doeleinden inzetbaar en maakt dit het dus een uitstekend alternatief voor mechanische bevestiging en mortels. Er nog veel meer opties om aan de slag te gaan met het verlijmen van stenen. Waarom we zo’n fan zijn van steenlijm kit voor buiten zijn? We lichten het graag toe en zetten daarbij ook gelijk alle voordelen voor je op een rijtje. Een goede voorbereiding is immers het halve werk.

Steenlijm kit buiten toepassen: kan dat?

Steenlijm kit voor buiten
Bestel direct onze Brick Fix.

Steenlijm kit buiten toepassen kan zeker! Onze Tackmasters Brick Fix is een gebruiksklaar, watervast, snel uithardend polyurethaan 1K lijmschuim. Deze lijm is speciaal ontwikkeld voor het verlijmen van diverse steensoorten, zoals beton, gips, cellenbeton, (kalkzand) steenblokken en natuursteen. Voor alle soorten steen heb je dus aan deze een echte alleskunner! Een wijde variëteit aan mogelijkheden. Binnen 30 minuten staat een sterke belastbare verbinding garant. En wist je dat onze steenlijm zowel binnen als buiten toepasbaar is? Ook als je stenen binnen óf buiten wil lijmen zit je hiermee dus goed.

Onder invloed van luchtvochtigheid hardt deze steenlijm uit tot een hoogwaardige en duurzame lijmverbinding. Hiermee is de Tackmasters Brick Fix het ideale product voor de verlijming van steenachtige materialen op diverse ondergronden en dus een perfect alternatief voor mechanische bevestiging en mortels. Daarnaast is deze watervaste constructielijm ook te gebruiken voor diverse producten zoals (hard) hout, metaal, kunststof en dergelijke.

Verbruik: ca. 16 m¹ bij lijmdikte van 5 cm breed.

Voordelen van Brick Fix – dé steenlijm kit voor buiten

Alleen die drie voordelen zijn eigenlijk al genoeg reden om voor de steenlijm kit buiten – of binnen – Tackmasters Brick Fix te kiezen. Doordat deze lijm een wijde variëteit aan mogelijkheden biedt, levert het gebruik dan ook diverse voordelen op. Wij hebben alle voordelen voor je op een rijtje gezet, zodat je in één oogopslag een duidelijk overzicht hebt.

  • Sneldrogend
  • Binnen 30 minuten een sterke belastbare verbinding
  • Uitstekende hechting op vrijwel iedere ondergrond
  • Vochtuithardend (uit ondergrond en omgeving)
  • Gebruiksvriendelijk en tijdbesparend
  • Niet ontvlambaar

Wist je trouwens dat de Tackmasters kit voor stenen lijmen verkrijgbaar is in twee varianten? Namelijk als handlijm (inhoud 500 mL) en als pistoollijm (inhoud 750 mL).

Vandaag besteld = morgen in huis

Wil je zelf steenlijm kit buiten toepassen? Of gebruiken voor een toepassing binnenshuis? Zoek dan niet verder en kies voor de Tackmasters Brick Fix. Deze hoogwaardige kit voor het lijmen van stenen, zorgt voor een watervaste lijmverbinding. De lijm is niet voor niets speciaal ontwikkeld voor het verlijmen van steensoorten en is dan ook geschikt voor verschillende ondergronden. Heb je een vraag over onze kit om stenen te lijmen of wil je persoonlijk advies ontvangen voor jouw klus – zowel binnen als buiten? Onze specialisten staan je graag te woord, zodat je goed voorbereid aan de slag kunt gaan. Of bestel natuurlijk direct online. Vandaag besteld = morgen in huis!