Steen plakken met Tackmasters High Tack lijmkit 

Steen plakken? De beste manier om stenen aan elkaar te lijmen is met High Tack lijmkit. 

Zoek jij naar een sterke en duurzame lijm waarmee je stenen kunt verlijmen? Stenen aan elkaar plakken met onze High Tack lijmkit resulteert gegarandeerd in een enorme eindsterkte. 

Onze strongbond High Tack lijmkit is een hoogwaardige oplosmiddelvrije 1-component lijm- en montagekit op basis van MS Polymeer. De High Tack lijmkit is speciaal ontwikkeld met een hoge aanvangskleefkracht waardoor zware materialen direct vast kunnen worden verlijmd zonder dat deze gefixeerd hoeven te worden. 

De kit – verkrijgbaar in de kleuren wit, grijs & zwart hecht uitstekend zonder primer op de meeste zelfs vochtige materialen- en ondergronden. 

High Tack lijmkit aanbrengen 

De hoeveelheid lijm die je het beste kunt aanbrengen voor het vastplakken van steen hangt af van de grootte van de steen. Probeer het volgende als richtlijn aan te houden: breng over het oppervlakte van de steen meerdere stippen aan met een tussenruimte van ongeveer 5cm, behoudt dezelfde afstand rondom de rand. 

Vandaag bestellen, morgen plakken

Bij tackmasters zorgen wij er met man en macht voor dat alle bestellingen, die voor 16:00 zijn geplaatst – dezelfde dag verzonden worden. Hierdoor neem jij jouw bestelling de volgende dag al in ontvangst. Bestel vandaag de steen lijmkit voor jouw klus met de laagste prijsgarantie.