Snel en grof in hout zagen? Tackmasters heeft het perfecte reciprozaagblad

Zagen zagen wiede wiede wagen. Heb jij vragen over snel en grof zagen in hout? Wij vertellen je graag over onze perfecte tool hiervoor: het S1531L HCS reciprozaagblad hout. Ontdek zelf zijn sterke punten en lees rustig door!

S1531L HCS reciprozaagblad voor snel en grof zagen in hout
Zie je de grove maar elegante vertanding van dit reciprozaagblad? Perfect voor het ruigere werk!


Dat snijdt hout!

Voor het snel en ruw zagen van de meest voorkomende, spijkervrije houtsoorten gebruik je nu Tackmasters 5 TPI grof vertande reciprozaagblad hout! Dit zaagblad met een werklengte van 220 mm is perfect geschikt voor het zagen van grof hout, constructiehout, spaanplaat, MDF, verlijmd hout, levend hout, kachelhout en diverse kunststoffen. Ook voor het snoeien van struiken en/of bomen leent hij zich overenthousiast. Afbreken van pallets, brandhout of kozijnen? Dat is bij uitstek ons reciprozaagblad hout op het stalen lijf geschreven.

Minder (ver)vorm(baarheid), meer (koolstof)inhoud

Dit zaagblad is gemaakt van high carbon steel (HCS) wat betekent dat het om staal gaat met een hoog koolstofgehalte. Staal bestaat voornamelijk uit koolstof en ijzer en naarmate het percentage aan koolstof toeneemt, nemen de (trek)sterkte en hardbaarheid van het staal toe, terwijl juist de kans op vervormen afneemt. De specialisten van Tackmasters stemmen steevast onze producten af op een perfecte balans tussen de materiaaleigenschappen en het doel van een specifiek gereedschap. Jij kunt er dus zeker van zijn dat je de hoogste kwaliteit in de smiezen hebt!

Je gaat hard, je gaat lekker, je gaat los … op tackmasters.nl

Ga je regelmatig professioneel of hobbymatig los op hout voor bijvoorbeeld sloop- en afbraakwerkzaamheden? Of staat dit binnenkort op jouw tijdlijn? Bestel dan linea recta jouw reciprozaagbladen hout, per 10 stuks verpakt, op tackmasters.nl. Vóór 16:00 uur besteld en je kunt ze morgen al highfiven op jouw adres. Bestel boven de €35,- en ontvang jouw bestelling helemaal gratis!

Onverbiddelijk en razendsnel zetten dan op korte termijn jouw hoogkwalitatieve reciprozaagbladen hun tanden in het hout dat jij ze aanbiedt, zodat jij na het harde werk meer tijd overhoudt … om los te gaan!

Maak gebruik van de superservice

Twijfel je over een specifieke toepassing van ons reciprozaagblad hout of heb je een andere vraag? Dan horen we graag van je, dus laat het ons weten middels één van onze contactgegevens en laat onze specialisten je speciaal adviseren. Wij zijn net zo gek op superservice als jij!