Simpel en snel hout lijmen

Simpel en snel hout lijmen is zo gebeurd met de producten van Tackmasters. Wanneer je hout gaat lijmen moet je eerst een goede lijm uitkiezen. In ons assortiment vind je verschillende opties voor het verlijmen van hout. Lees alles over onze houtlijm soorten en hoe wij jou verder kunnen helpen. Ontdek hoe het precies zit of bestel direct de producten die jij nodig hebt online. 

Hout lijmen

Ga jij binnenkort hout lijmen? Misschien wil je wel zelf meubels maken of een ander project starten. Om tot een prachtig resultaat te komen is het belangrijk om voor goede lijm te kiezen. Bij Tackmasters ben jij aan het juiste adres. Wij hebben verschillende opties als het om het lijmen van hout gaat. Kies jij misschien voor onze Strong Bond High Tack kit of ga je voor één van onze houtlijm soorten? Ontdek alle voordelen van deze producten en bestel ze eenvoudig online in onze overzichtelijke webshop. 

Ons assortiment houtlijm

Wanneer je hout gaat lijmen kun je bijvoorbeeld kiezen uit de volgende soorten lijm:

Onze Strong Bond High Tack kit is één van de sterkste en meest hoogwaardige kitsoorten die er zijn. De kit hecht op vrijwel alle materialen en ondergronden waaronder hout. Niet voor niets zijn veel van onze particuliere en professionele klanten weg van dit product. De Strong Bond High Tack kit is kleurvast en bestand tegen weersinvloeden, vocht, water, schimmel en veroudering. Multi inzetbaar!

Deze houtlijm is bijzonder geschikt voor het verlijmen van houten constructieverbindingen. Ook het watervast verlijmen van montageverbindingen van hout is geen enkel probleem voor dit product. Kortom, wanneer je hout gaat lijmen is dit product zeer geschikt. Beperkt bestand tegen weersinvloeden en vocht. 

De Woodglue D4 is perfect voor het verlijmen van verbindingen van hout. De lijm heeft een licht schuimend effect en droogt razendsnel. Wanneer je buiten hout wil lijmen is deze lijm een goede keuze. Goed bestand tegen weersinvloeden en vocht. Je kunt er bijvoorbeeld tuinmeubels of onderdelen van boten mee verlijmen. 

Laagste prijzen van Nederland en België

Echt waar? Jazeker, wij garanderen de laagste prijzen van Nederland en België. Wanneer je hout gaat lijmen kun je eenvoudig onze producten bestellen in de webshop. Naast scherpe prijzen zorgen wij voor een snelle levering. Naast lijm en kit verkopen wij ook PU schuim, cleaners, bevestigingsmiddelen, boren, zagen en meer. Wanneer je graag persoonlijk advies ontvangt staan onze medewerkers voor jou klaar. Neem gerust contact op via het formulier, telefoon, e-mail of WhatsApp. Onze experts voorzien jou graag van alle tips die je nodig hebt.