Ga je voor glaskit of acrylaatkit?

Raam afkitten: welke kit gebruik je?

Welke kit gebruik je voor het afkitten van je raam? Goede vraag. Tackmasters geeft je graag antwoord. Met behulp van onze beglazingskit, kit je zowel glas als de rest van je beglazingssystemen. Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit middel? Lees snel verder of bekijk al onze kitproducten!

Welke kit is nodig voor het afkitten van je raam?

Je raam afkitten is niet gecompliceerd, maar welke kit gebruik je? Tackmasters adviseert de Glass Seal. Dit product is zeer geschikt voor het kitten van glas, beglazingssystemen en voor aansluitvoegen tussen je kozijn en gevel. De kit is gemakkelijk over te schilderen, zelfs met watergedragen verf. Daarnaast is onze kit beschikbaar in zes kleuren, zodat overschilderen niet altijd nodig is.

Kies voor Tackmasters Glass Seal

Raamkit van Tackmasters
Dé beglazingskit voor het afkitten van ramen.

Je kunt de Glass Seal dus gebruiken voor het afkitten van je raam, maar daarnaast ook voor andere toepassingen. Tackmasters Glass Seal beglazingskit kan gebruikt worden als beglazingskit voor gelaagd, enkel, dubbel, inbraak werend- en zelfreinigend glas, polycarbonaat. De kit is te gebruiken voor het afdichten van dilatatie- en gevelelement voegen, aansluitvoegen rondom raam- en deurkozijnen, voegen in sanitaire ruimten en natte cellen. Ten slotte is de kit zelfs te gebruiken als reparatiekit voor onderhoud van beglazing, sanitair- en natuursteenvoegen.

Let wel op: de Glass Seal is niet geschikt voor PE, PP, PC, PMMA, PTFE, zachte kunststoffen, neopreen en bitumineuze ondergronden. Niet geschikt voor langdurige- en / of permanente waterbelasting. Dit kan eventueel zorgen voor verkleuringen in bepaalde omstandigheden.

Waarom dit product?

De Glass Seal beglazingskit van Tackmasters is een hoogwaardig en professioneel middel. Het afdichtingsmateriaal is op basis van MS Polymeer, dit zorgt ervoor dat het middel uithardt tot een duurzaam en permanent elastisch blijvend rubber wanneer het vochtig is. Daarnaast zijn er nog een hoop andere voordelen en redenen waarom je dit product moet proberen, we zetten ze voor je op een rij:

  • Perfect overschilderbaar met watergedragen en synthetische verf- en laksystemen;
  • Niet corrosief ten opzichte van metalen;
  • Weekmaker, isocyanaat, oplosmiddel- en siliconenvrij;
  • Goed UV, weer, water, vocht- en verouderingsbestendig;
  • Neutraal krimpvrij uithardend systeem, vrijwel reukloos;
  • Uitstekende verwerkingseigenschappen. Snelle doorharding;
  • Hecht perfect zonder primer op praktisch alle en zelfs vochtige ondergronden.

Hoe ga je aan de slag met het afkitten van je raam?

Voor je gaat beginnen met het afkitten van je raam met de kit van Tackmasters, dien je je ondergronden schoon, droog, vet- stofvrij te maken en hechtvlakken te ontdoen van loszittende bestanddelen. Om je ondergrond vervolgens goed te ontvetten kan je gebruik maken van de Tackmasters Cleaner. Zuigende ondergronden hoeven niet volkomen droog te zijn. Om ervoor te zorgen dat alles glad en strak afgewerkt is, kun je gebruik maken van de Finisher Spray. Let op dat je de ondergrond altijd test op hechting.

Meer weten over dit product?

Je weet nu welke kit je kunt gebruiken voor het afkitten van je raam. Wellicht heb je nog wat vragen of wil je meer informatie over de werking en toepassing van de kit. Neem gerust contact op via onderstaande knop, wij helpen graag om je vragen te beantwoorden en je van voldoende informatie te voorzien.