Gebruik PUR isolatieschuim voor perfecte isolatie

Wil jij bijvoorbeeld je dak of wand gaan isoleren? Gebruik dan de PUR isolatieschuim van Tackmasters! Met onze producten ben je zeker van een perfecte isolatie waardoor kou en vocht geen kans meer krijgen. Lees alles over de voordelen van PUR isolatieschuim en ontdek ons ruime assortiment isolatieschuimen en toebehoren. Bestel de producten van je keuze eenvoudig online en profiteer ook nog eens van de laagste prijzen van Nederland en België! 

De voordelen van PUR schuim

PUR schuim bestaat uit 2 componenten (een harde en zachte stof) en is een rubberachtig materiaal. Vaak wordt het gebruikt voor het vullen en afdichten van gaten in een muur of dakbedekking. PUR schuim is veelzijdig inzetbaar en zowel binnen als buiten toepasbaar. Voor iedere klus is er een geschikt soort PUR schuim. Wanneer je steen wil lijmen is PUR steenlijm ideaal. Voor een veilig resultaat kun je voor brandwerende PUR kiezen. Daarnaast kun je bij ons terecht voor EPS schuim, flexibel PUR schuim, XPS schuim en meer. Wanneer je voor ons PUR isolatieschuim kiest kun je zeker zijn van een perfect isolerend product. Het biedt goede bescherming tegen kou en vocht. Lees verder om meer te ontdekken over PUR isolatieschuim. 

Ons assortiment PUR isolatieschuim

Als je op zoek bent naar PUR isolatieschuim is onze Isolation Fix de perfecte oplossing. Deze isolatie lijmschuim is een hoogwaardig en snel uithardend product. Het is speciaal ontwikkeld voor het verlijmen van EPS, XPS, PIR, PUR en andere isolatie- en akoestische plaatmaterialen. Isolation Fix hecht uitstekend op hout, beton, metselwerk, steen, pleisterwerk, vezelcement, metaal, aluminium, kunststoffen, polyester, PVC en bitumineuze ondergronden (zowel glad, bezand als met leischilfers). Dankzij de hoge aanvangshechting en snelle doorharding goed inzetbaar voor dak- en wandisolatie systemen. Dit product voorkomt koudebruggen en is BDA gecertificeerd. 

Onze Isolation Fix is beschikbaar in een gun of vat van 21 kg. Wanneer je ons PUR isolatieschuim makkelijk aan wilt brengen kunnen wij aanraden om een PUR pistool mee te bestellen. Wil je direct een handige en voordelige PUR isolatieschuim set bestellen? Ook dat is mogelijk. Bestel onze Isolation Fix Gun Set om direct aan de slag te kunnen! Deze actie set bevat 12 keer isolatieschuim gun 750 ml, 1 keer pistoolreiniger 500 ml en 1 PUR pistool. Bestel de producten van jouw keuze eenvoudig online zodat jij snel verder kunt met je klus. 

Profiteer van de laagste prijzen van Nederland en België

Wanneer je bij ons besteld kun je rekenen op de beste service en voordelige prijzen. Mis jij nog iets in ons assortiment? Wij vullen het aan. Veel tevreden professionals en particulieren gingen je voor met het bestellen van PU isolatieschuim, kit, cleaners, lijm, boren, zagen en meer. Bestel je producten eenvoudig online en profiteer van de laagste prijzen van Nederland en België. Wil je liever eerst wat vragen stellen of ben je op zoek naar persoonlijk advies? Neem gerust contact met ons op. Onze experts staan klaar om jou van tips te voorzien. Dan kun jij snel verder om je klus af te maken!