pur pistool - voor 750 ml PU-schuim

Breng PU schuim makkelijk aan met ons handige PU pistool. Luchtdicht resultaat gegarandeerd!

PU schuim is niet voor niets ontzettend populair. Je kunt er werkelijk alles mee opvullen, afdichten en isoleren. Bovendien is het makkelijk aan te brengen met ons PU pistool. Deze is beschikbaar in verschillende formaten zodat je ook op moeilijk bereikbare plaatsen kunt komen. Lees alles over ons PU schuim, PU pistool en hoe wij jou verder kunnen helpen. Ontdek alles wat je moet weten of bestel direct online. 

De voordelen van PU schuim

PU schuim is een product wat erg veel gebruikt wordt. Het is zo populair dankzij de veelzijdigheid van dit schuim. PU schuim wordt ook wel PUR schuim genoemd. Het schuim bestaat uit 2 componenten en is rubberachtig. PU schuim wordt vooral gebruikt voor het opvullen en afdichten van gaten in muren en daken. Het heeft een groot vullend vermogen en isoleert perfect. Kou of vocht kan daardoor niet meer binnenkomen. PU schuim is binnen en buiten toepasbaar. Voor elk soort klus is er een geschikt soort PU schuim. Neem bijvoorbeeld standaard PU schuim, flexibel PUR schuim, brandwerende PUR, isolatieschuim, EPS schuim, XPS schuim, PUR steenlijm en meer. In ons uitgebreide assortiment vind je alle soorten PU schuim. Breng het schuim eenvoudig aan met ons handige PU pistool. Voor je het weet is jouw klus geklaard! 

Gebruik ons handige PU pistool

Ons handige PU pistool wordt gebruikt om 750 ml PU foams met nbs/schroefdop aansluiting gemakkelijk te verspuiten. Door het PU pistool te gebruiken kun je het schuim makkelijk doseren. Dit geeft een optimaal resultaat. Het pistool is verkrijgbaar in een korte maat, XXL of XXXL variant. Door een langere lans te kiezen kun je makkelijker op moeilijk bereikbare plaatsen PU schuim aanbrengen. Dat zorgt ervoor dat je veel efficiënter te werk kunt gaan. Bovendien is het PU pistool gemaakt van degelijk metaal waardoor het lang mee gaat. 

Profiteer van onze service

Dankzij ons PU schuim en PU pistool kun jij snel een luchtdicht resultaat bereiken. Dat kan bovendien zeer voordelig. Wij bieden jou de laagste prijzen van Nederland en België. Je vindt in onze webshop niet alleen PU producten maar ook lijmen, kitten, cleaners, bevestigingsmiddelen, boren, zagen en meer. Bestel de producten eenvoudig online zodat jij ze snel in huis hebt. Ben je op zoek naar persoonlijk advies? Ook in dat geval staan wij voor jou klaar. Neem gerust contact op via onderstaand formulier, telefoon, e-mail of WhatsApp. Onze medewerkers zorgen ervoor dat jij alle tips krijgt die je nodig hebt.