PU isolatieschuim kopen? Vandaag vóór 16.00 uur besteld = morgen aan de slag!

Ben je op zoek naar een goede PU isolatieschuim? Dan ben je bij Tackmasters aan het juiste adres. We introduceren graag onze Isolation Fix aan je. Deze alleskunner is speciaal gemaakt voor verlijming van EPS, XPS, PIR en PUR en zorgt voor goede isolatie in zowel daken als wanden.

Tackmasters is dé leverancier van lijmen, kitten, PU schuimen, spuitlijmen, contactlijmen en meer. Wij breiden ons assortiment continu uit, zodat we aan de wensen van onze klanten blijven voldoen. Bestel dus gemakkelijk en snel op Tackmasters.nl. Wist je trouwens dat wij de laagste prijzen van Nederland én België garanderen? We importeren namelijk rechtstreeks vanaf de producent.

Goede PU isolatieschuim kopen?

Dé PU isolatieschuim!

Een goede PU isolatieschuim is een ster in het verlijmen van EPS, XPS, PIR en PUR en bij uitstek geschikt voor het isoleren van daken en wanden. Haal jij ook graag zo’n alleskunner in huis? Dan stopt jouw zoektocht hier. Onze Isolation Fix is precies wat jij zoekt. Met een hoge aanvangshechting en zeer snelle doorharding fix jij binnen no time jouw klus. De schuim voorkomt het creëren van koudebruggen, handig! Bovendien is beschikt de PU isolatieschuim over een BDA-certificering voor meerdere typen ondergronden op het gebied van veroudering en water- en windbelasting.

Lijmen en monteren op verschillende ondergronden

Isolation Fix is zeer geschikt voor het lijmen en monteren op verschillende ondergronden, zoals beton, metselwerk, steen, pleisterwerk, hout, vezelcement, metaal, aluminium, kunststoffen polyester, PVC en bitumineuze ondergronden (zowel glad en bezand als met leischilfers). Welke klus je dus ook in het vooruitzicht hebt: deze PU isolatieschuim is wat je nodig hebt.

Is PU isolatieschuim waterdicht en isolerend?

PU isolatieschuim kan gerust tegen wat vocht, maar is niet volledig 100% waterdicht. Het is dan ook ongeschikt voor continue waterbelasting en toepassingen onder water. Op de vraag of onze Isolation Fix isolerend is, kunnen we een volmondige ‘ja’ als antwoord geven. De naam verklapt het natuurlijk al een beetje, maar onze PU schuim kun je uitstekend gebruiken om je woning te isoleren of kieren op te vullen. Het heeft niet voor niets een hoge isolatiewaarde!

Vandaag vóór 16 uur besteld = morgen in huis

Heb je enige haast? Of wil je gewoon snel aan je klus beginnen? Bestel dan vandaag voor 16.00 uur. Dan kun je morgen aan de slag met de PU isolatieschuim. Onze aanbod is uit voorraad leverbaar, dus we verzekeren je ervan dat we snelle verzending waar kunnen maken. Bestel daarnaast minimaal 3 Isolation Fix spuitbussen om van gratis verzending (vanaf € 35) te profiteren! Heb je een flinke klus in het vooruitzicht? Bestel dan maar liefst 21 KG Isolation Fix!

Extra voordeel scoren als ZZP’er of bedrijf in de bouw? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door te bellen, mailen of appen. We maken graag een scherpe combideal voor je!