PU foam: de veelzijdige topper!

PU foam is de veelzijdige topper waar jij naar zoekt! Ben jij benieuwd waarom veel professionals en particulieren zweren bij dit product? Lees alles over PU foam en wat de voordelen zijn. Ontdek onze toppers en bestel jouw PU foam samen met handige benodigdheden online tegen de laagste prijzen van Nederland en België. Tackmasters staat voor jou klaar! 

PU foam

Heb jij PU foam nodig? 

PU foam, ook wel PU schuim of PUR schuim genoemd, is een bijzonder veelzijdige topper. Je kunt dit product gebruiken om te vullen, afdichten, monteren, isoleren en lijmen. Bovendien is het zowel binnen als buiten toepasbaar. Voor iedere klus is er wel een specifiek PU foam ontwikkeld. Maar hoe werkt dit fantastische schuim nu precies? PU foam bestaat uit 2 componenten, een harde en zachte stof. Dit vormt samen een rubberachtig materiaal. Het wordt bijvoorbeeld vaak gebruikt voor het opvullen en afdichten van gaten die overblijven na klussen aan een muur of dakbedekking. Maar ook om te isoleren of monteren wordt het regelmatig ingezet. Wij begrijpen wel dat onze klanten fan zijn van PU foam! 

De voordelen op een rij

Ben jij benieuwd naar de voordelen van PU foam? Wij hebben ze op een rijtje gezet:

  • PU foam is veelzijdig inzetbaar, van het afdichten van een muur tot lijmen van steen. 
  • Het isoleert uitstekend en biedt bescherming tegen vocht en kou. 
  • Dit product is zowel binnen als buiten toepasbaar. 
  • Voor iedere klus bestaat er een geschikt soort PU foam. 
  • Zeer makkelijk in gebruik, binnen een handomdraai is jouw klus geklaard! 

Ontdek onze toppers

Ons assortiment staat boordevol met verschillende soorten PU foam. Elk soort schuim heeft zo zijn eigen kwaliteiten. Naast standaard PU schuim bestaat er PU foam voor hout, metselwerk, beton, metaal en meer. Bekijk ons volledige assortiment om alle mogelijkheden te ontdekken. Wij stellen jou vast voor aan 2 van onze toppers. Onze PU foam gun is een PU schuimpistool met een hoogwaardig, low expansion, snel uithardend montage- en isolatieschuim op basis van polyurethaan. Montageruimten, aansluitingen, voegen, naden, gaten en kieren kunnen perfect gevuld, afgedicht, gelijmd, gemonteerd en geïsoleerd worden met dit product. Ook beschikbaar als PU foam hand. Dit product kun je eenvoudig met de handzame spuitbus verwerken zonder een pistool nodig te hebben. 

Bestel direct je benodigdheden

Je bent bijna klaar om aan de slag te gaan! Kun je nog wat benodigdheden gebruiken? Ook dan kun je bij Tackmasters terecht. Bestel bijvoorbeeld direct een PU pistool of PU voegnozzle mee. Wanneer je na de klus jouw PU pistool goed schoon wilt maken is PU Gun Cleaner een top keuze. Wist je dat je bij ons van extra voordeel kunt profiteren door voor één van onze acties of combideals te gaan? Bestel bijvoorbeeld de PU Foam Gun set met 12 PU foam gun spuitbussen, 1 PU pistool en 1 PU pistoolreiniger. Zo ben jij in één klap compleet en klaar om aan de slag te gaan! 

Profiteer van lage prijzen!

Veel tevreden professionals en particulieren vinden hun weg terug naar Tackmasters voor hoogwaardige producten tegen de laagste prijzen van Nederland en België. Wanneer je voor €35 of meer besteld is de verzending ook nog eens gratis. Bestel vandaag nog online en ga morgen aan de slag met je klus. Ben je eerst nog op zoek naar wat extra tips of heb je vragen voor ons? Bel ons gerust eens op! Wij geven jou graag extra uitleg en zorgen dat je goed voorbereid aan de slag kunt.