PVC vloer kitten

Lijmen op glas is geen probleem met Tackmasters

Ben je van plan een vaas, of iets met meer oppervlak zoals een tafelblad, te lijmen? Dan kan dit nog een uitdaging zijn. Maar, met de juiste lijm (én voorbereiding) kom je er wel! Ontdek de beste methoden en tips voor lijmen op glas in deze blog. Vertrouw op professioneel advies van Tackmasters. Lees snel verder voor onze tips.

Hoe moet ik beginnen?

Het is belangrijk dat je elke klus gestructureerd aanpakt. Met de juiste structuur kom je namelijk al een heel eind! Structuur bereik je met een goede voorbereiding. Want, waar moet je precies beginnen?

#1 Zorg dat het glasoppervlak schoon is. Dit kan met ontvetter of alcohol.

#2 Gebruik handschoenen om vingerafdrukken te voorkomen én om te zorgen dat de lijm niet op je handen komt.

#3 Begin nu voorbereid met het lijmen op glas!

Welke lijm voor lijmen op glas-klus?

Er zit verschil tussen kit en lijm. Alleen al in het uiterlijk maar ook in de afdichting en de hechting op verschillende ondergronden. Voor een ondergrond als glas raden wij aan
te kiezen voor de Strongbond High Tack kit óf Unibond kit. Liever transparante kit? Dan kun je ook voor de Unibond Polymeerkit Crystal kiezen.

Deze kitsoorten zijn perfect voor het lijmen op glas. Ten eerste omdat ze een extreem hoge aanvangskleefkracht hebben. Daarnaast hard de kit snel uit en zijn ze beiden elastisch. Kies jouw favoriet en ga aan de slag met lijmen op glas!

beton lijmen

Handige extraatjes

Zoals eerder benoemd is voorbereiding belangrijk. Zo hebben we ook handigheidjes zoals poetsdoeken en overig verwerkingsmateriaal in ons assortiment. Je wilt natuurlijk voorkomen dat je alsnog niet tevreden bent na het lijmen op glas. Ook kun je het kitwerk wat vergemakkelijken door gebruik te maken van een kitpistool.

Tackmasters: jouw all-in kitwinkel

Naast lijmen en kitten hebben we nog veel meer in ons assortiment. Het werkt bijvoorbeeld het prettigst om kit aan te brengen met een kitpistool. Hier hebben we ook de kitpistool worsten variant van.

Bestel jouw favoriete kit of lijm nu nu zodat je direct aan de slag kan met jouw kitklus buiten. Wil je profiteren van onze gratis verzending? Zorg dan dat je voor €35 al jouw kit- of lijmspullen besteld! Al onze producten zijn hoogwaardig in kwaliteit en duurzaam in gebruik. Ook is jouw pakketje snel binnen: voor 16:00 besteld is namelijk morgen in huis! Waar wacht je nog op?