Kit voor stenen lijmen

Ben jij op zoek naar oersterke en gebruiksvriendelijke lijm voor steen? Tackmasters heeft dé oplossing voor jou! 

Ben je op zoek naar lijm voor steen? Dan wil je natuurlijk wel oersterke en gebruiksvriendelijke lijm. Bij Tackmasters kun je altijd terecht voor advies van onze professionals. Wij vertellen je graag meer over lijm voor steen. Ga je bijvoorbeeld steen op steen lijmen of is het de bedoeling om hout op steen te verlijmen? Voor ieder soort klus is er een geschikte lijm. Lees verder om te ontdekken hoe jij steen het beste kunt verlijmen. Wij helpen je graag verder met advies en scherp geprijsde artikelen! 

De beste lijm voor steen: Brick Fix

Wanneer je lijm nodig hebt voor steen kan er maar één de beste zijn: onze Brick Fix! Dit product is speciaal ontwikkeld om verschillende soorten steen te verlijmen. Het is geschikt voor kalkzandsteen, natuursteen, gipsblokken, cellenbeton, betonblokken en nog veel meer. Brick Fix hecht uitstekend op vrijwel iedere ondergrond en is na 30 minuten al uitgehard tot een sterke belastbare verbinding. Deze oersterke steenlijm is zeer gebruiksvriendelijk waardoor de klus snel geklaard zal zijn. Verkrijgbaar in 2 handige varianten: handlijm en pistoollijm. Zo vind jij altijd de allerbeste oplossing voor jouw klus. Maak er bijvoorbeeld prachtige plantenbakken mee of leg een decoratief muurtje aan rond een border in je tuin. 

Ga jij hout op steen lijmen? Gebruik Strong Bond High Tack kit!

Wanneer je hout op steen gaat lijmen kunnen wij onze veelzijdige trots aanraden. Onze Strong Bond High Tack kit is multi inzetbaar en oersterk! Ideaal om bijvoorbeeld plinten, plaatmateriaal, drempels, regelwerk of lambrisering stevig te verlijmen. De Strong Bond High Tack kit hecht extreem goed op alle ondergronden, zelfs als de ondergrond vochtig is en er geen primer gebruikt wordt. De kit droogt snel en is daarna bestand tegen verkleuring, weersinvloeden, water, vocht, schimmel en veroudering. Hoe sterk de kit nu écht is? Plak er maar eens een stoeptegel mee aan het plafond. Wij beloven dat die nooit naar beneden zal vallen! 

Profiteer van de laagste prijzen van Nederland en België

Kun jij niet wachten om aan de slag te gaan met je klus? Bestel de lijm voor steen dan eenvoudig online in onze overzichtelijke webshop. Wist je al dat de verzending helemaal gratis is wanneer je voor meer dan €35 besteld? Het gaat ook nog eens snel, wanneer je voor 16:00 uur besteld ontvang je jouw pakket de volgende werkdag al. Maar het grootste voordeel van onze webshop zijn toch wel de prijzen. Veel tevreden klanten vinden hun weg terug dankzij de combinatie van hoogwaardige producten voor lage prijzen. Hoe laag? Onze prijzen zijn de laagste van Nederland en België! Wanneer je nog vragen hebt of persoonlijk advies nodig hebt mag je altijd contact opnemen met onze enthousiaste medewerkers.