lijm natuursteen buiten

Buiten aan de slag met natuursteen? Gebruik de #1 lijm voor stenen!

Houd jij ook zo van natuursteen? Je kunt er de mooiste dingen mee maken, zowel binnen als buiten in je tuin. Maak bijvoorbeeld een muurtje, trap, plantenbak of afscheiding van natuursteen. Maar hoe pak je deze klus aan? Als eerste heb je de beste lijm voor natuursteen nodig! Wij zweren bij onze Brick Fix steenlijm. Lees verder om alles te weten te komen over natuursteen en het lijmen ervan. Bestel alle benodigdheden online en ga lekker buiten aan de slag! 

Buiten aan de slag met natuursteen

Met natuursteen kun je buiten prachtige projecten maken. Denk bijvoorbeeld aan een natuurstenen afscheiding van je terras of tuin. Je kunt ook de hoogteverschillen in je tuin benadrukken met natuursteen. Misschien maak jij wel een plantenbak van natuursteen of een natuurstenen trap? Kies stenen die qua kleur en materiaal goed bij jouw tuin passen. Dit zorgt ervoor dat de stenen opgaan in het natuurlijke geheel. Natuursteen geeft vaak een fijne, knusse sfeer aan je tuin. Stel je eens voor hoe mooi het eruit zal zien! Dat wordt genieten wanneer je buiten in de tuin zit. 

Waarom kiezen voor lijm?

Wij horen je denken, natuursteen zou je toch kunnen metselen? Dat is mogelijk, maar wij zijn overtuigd van de voordelen van lijm. Met lijmen is de klus een stuk sneller geklaard. Bovendien hoef je niet te wachten tot het cement uitgehard is. Uiteindelijk is onze #1 lijm voor natuursteen sterker dan mortelvoegen. Je kunt dus rekenen op een stabieler eindresultaat, zelfs buiten. Lijm kan dun aangebracht worden, waardoor de ruimte tussen de stenen kleiner zal zijn. Ten slotte biedt lijm betere isolerende eigenschappen dan mortel, wat in sommige gevallen zeer goed van pas kan komen. 

lijm natuursteen buiten

Tips voor het lijmen van natuursteen

Wanneer je buiten natuursteen gaat bevestigen met lijm, zijn er een aantal dingen waar je rekening mee moet houden. Zorg als eerste voor een goede voorbereiding. Alle stenen moeten schoon en droog zijn. Breng de lijm vervolgens gelijkmatig aan op de stenen. Gebruik niet te veel lijm! Plaats de stenen voorzichtig op elkaar. Met een rubberen hamer kun je ze precies op de juiste plaats tikken. Laat de lijm goed uitharden en geniet dan van het prachtige eindresultaat in je tuin! 

#1 Kit voor stenen: Brick Fix

Waarschijnlijk zie jij het nu al helemaal voor je. In een handomdraai maak jij buiten de mooiste muurtjes, trappen, afscheidingen, plantenbakken en meer van natuursteen. Daar heb je natuurlijk wel de beste lijm voor deze klus voor nodig. Wij kunnen onze Brick Fix steenlijm van harte aanraden. Deze lijm is gebruiksklaar, watervast en hardt snel uit. Binnen 30 minuten ontstaat er een hoogwaardige en duurzame lijmverbinding die al belastbaar is. Gebruik Brick Fix voor gips, beton, cellenbeton, (kalkzand) steenblokken, natuursteen en andere steensoorten. Deze lijm is verkrijgbaar als Brick Fix Gun, Brick Fix Hand of het voordelige Brick Fix Gun pakket

Online bestellen

Onze Brick Fix lijm voor natuursteen kun je eenvoudig online bestellen. Wist je dat je bij Tackmasters profiteert van de laagste prijzen van Nederland en België? Wanneer je voor meer dan €35 besteld, is de verzending ook nog eens gratis. Vergeet niet om direct alle benodigdheden mee te bestellen, zoals een pur pistool, reinigingsmiddel en doekjes. Heb je vragen? Geen probleem, je kunt bij ons terecht voor persoonlijk advies. Voor je het weet kun je buiten aan de slag met je klus!