houtlijm kopen

De beste houtlijm kopen

Wil jij de allerbeste houtlijm voor jouw klus kopen? In onze webshop vind je verschillende soorten houtlijm. Wij vertellen graag meer over de opties, waar je op moet letten wanneer je houtlijm gaat kopen en hoe je houtlijm het beste kunt aanbrengen. Lees verder en bestel je houtlijm voordelig online! 

Waar moet je op letten bij het kopen van houtlijm?

Wanneer je op zoek bent naar de beste houtlijm is het belangrijk dat de lijm geschikt is voor jouw klus. Houtlijm is perfect te gebruiken om (gebroken) stukken hout aan elkaar te lijmen. Hiervoor hoef je maar een kleine hoeveelheid te gebruiken. Het is natuurlijk ook van groot belang dat de houtlijm krachtig en milieuvriendelijk is. Er bestaan verschillende soorten houtlijm. Sommige soorten kun je beter binnenshuis gebruiken en andere soorten zijn wel bestand tegen weersinvloeden. In ons assortiment vind je de Master Woodglue D3 en D4, wij vertellen graag meer over deze toppers! 

Master Woodglue D3

Je kunt deze houtlijm kopen wanneer je hem wil gebruiken in een (vochtig) binnenklimaat en buiten. Let wel op, deze houtlijm mag niet continu in contact staan met water. De houtlijm is gemakkelijk aan te brengen en vormt een krachtige lijmverbinding. De lijm is milieuvriendelijk en perfect overschilderbaar na het uitharden. Wist je dat deze lijm tegen temperaturen van -20 °C tot 80 °C kan? Kortom, een handige en veelzijdige houtlijm. 

houtlijm kopen

Master Woodglue D4

Wil je de allerkrachtigste houtlijm kopen? Dan raden wij aan om voor Master Woodglue D4 te gaan. Deze houtlijm is watervast en kan tegen continue waterbelasting, waardoor de lijm perfect buiten te gebruiken is. Deze houtlijm kun je makkelijk aanbrengen met een lijmkam, roller of spuitsysteem. Ideaal voor zowel constructieve verbindingen als vlakverlijming. Ook deze houtlijm is bestand tegen extreme temperaturen en eenvoudig overschilderbaar. 

Houtlijm aanbrengen: zo doe je dat!

Kun jij niet wachten om houtlijm te kopen en aan de slag te gaan met je klus? Als eerste is het belangrijk om de ondergrond goed schoon te maken. Roer de lijm goed door en breng het vervolgens gelijkmatig aan met een kwast, roller, lijmkam of spuitapparatuur. Je kunt de lijm enkelzijdig aanbrengen, maar bij poreuze ondergronden raden wij aan om de lijm aan beide zijden aan te brengen. Klem of klop het hout aan met geschikte producten. Zodra de lijm is uitgehard kun je de resten eenvoudig wegschuren. 

Houtlijm kopen bij Tackmasters

Houtlijm D3 of D4 kun je eenvoudig online kopen in onze webshop. Bestel direct handige benodigdheden mee, zoals cleaners. Wanneer je onze houtlijm gaat kopen, zorgen wij ervoor dat het snel in huis is. Bovendien is de verzending gratis wanneer je voor meer dan €35 besteld! Wil je meer informatie of heb je vragen? Dan staan onze experts graag klaar om jou van advies te voorzien.