Houtkit flexibel kopen? Bij Tackmasters vind je dé nummer 1 houtkit voor jouw klus

Ben je op zoek naar houtkit flexibel? Dan ben je bij Tackmasters aan het juiste adres. Wij hebben dé nummer 1 houtkit voor jouw klus. Een flexibele houtkit is ideaal voor het kitten en afwerken van kieren en naden bij kozijnen, deuren, afdeklatten, trappen, plinten en overige hout-op-hout verbindingen. Benieuwd welke kit we zouden adviseren? Lees verder.

Tackmasters is ook voor jou dé leverancier van lijmen, kitten, PU schuimen en meer. We breiden ons assortiment continu uit om aan de wensen van onze klanten te blijven voldoen. Bovendien garanderen we de laagste prijzen van Nederland én België, omdat we rechtstreeks importeren vanaf de producent. Zo kunnen zowel grote bedrijven als ZZP’ers en particulieren voor de beste prijs en kwaliteit hun producten inkopen.

Dé houtkit flexibel – ook voor jouw klus!

Dé houtkit voor jouw klus!

Onze Master Woodglue D4 is dé houtkit flexibel die je zoekt voor jouw klus. Deze houtlijm is speciaal ontwikkeld voor het verlijmen van constructieverbindingen, pen-gat, zwaluwstaart, drevels, veren en meer. De kit droogt zeer snel, heeft een licht schuimend effect en is ook geschikt voor het watervast verlijmen van montageverbindingen van hout. 

De houtkit kan zowel binnen als buiten prima toegepast worden waarbij vaak en veel condensatie optreedt. Oftewel, de houtkit verdraagt veel weersinvloeden, en is dus ook zeer geschikt voor een toepassing in buitenmeubilair en houten boot constructies. Ook voor het verlijmen van hard- en zachthout en exotische houtsoorten, multiplex, MDF, fineer, hardkunststofplaten en andere houtachtige materialen heb je aan deze allrounder een goede keuze!

Nog eens in het kort:

 • Speciaal ontwikkeld voor het verlijmen van hout-op-hout verbindingen
 • Sneldrogend
 • Zeer krachtig
 • Licht schuimend effect
 • Geschikt voor watervast D4 verlijmen
 • Kan zowel binnen als buiten toegepast worden
 • Hoge verdraagzaamheid van weersinvloeden
 • Milieuvriendelijk

Hoe breng je houtkit aan?

Houtkit flexibel aanbrengen kan ook jij! We leggen graag aan je uit hoe je het beste te werk kan gaan, zodat een perfect eindresultaat is gegarandeerd. Bekijk de stappen en ga aan de slag met jouw klus.

 1. Verwijder eventueel loszittende delen van het oppervlak.
 2. Verwijder eventueel oude kitresten met onze lijm- en kitverwijderaar.
 3. Maak de ondergrond schoon, droog en vrij van stof en vet, bijvoorbeeld met onze reiniger en ontvetter.
 4. Snijd de houtkit flexibel koker boven de schroefdraad open en bevestig de spuitmond.
 5. Snijd het topje van de spuitmond schuin af.
 6. Breng de kit in gelijkmatige rillen aan. We adviseren om de kit enkel te gebruiken bij een maximale voegbreedte en -diepte van 5 x 5 mm. Bouw ‘m anders op in lagen.
 7. Sluit de koker af met de dop.
 8. De kit is overschilderbaar en waterbestendig na 24 uur. Laat de kit minimaal 90 minuten drogen alvorens je ‘m belast.

Bestel extra voordelig online

Houtkit flexibel kopen hoeft helemaal niet duur te zijn, integendeel. Voor een koker van 500 mL betaal je slechts €8,95 (excl. btw). Bestel je 2 á 3 kokers, dan betaal je geen verzendkosten. En die extra kokers komen altijd van pas! Je weet zeker dat je niets te kort komt tijdens je klus en wie weet heb je ‘m nog eens nodig voor een reparatie of extra werkzaamheden. Oftewel, altijd handig!

Bestel vandaag voor 16.00 uur en je hebt morgen je producten al in huis!