Hout op beton lijmen

Hout op beton lijmen: Dé gids voor een optimale verlijming

Ben je op zoek naar een oplossing die het mogelijk maakt om hout en beton naadloos te verbinden, zelfs in uitdagende omstandigheden? Zoek niet verder! De Tackmasters Strong Bond High Tack kit is jouw onmisbare metgezel voor een scala aan toepassingen. Of het nu gaat om binnen- of buitentoepassingen, deze krachtige MS polymeerkit biedt een sterke hechting die bestand is tegen alle weersomstandigheden, water en zelfs overschilderbaar is. Hier ontdek je waarom de Strong Bond High Tack kit de ultieme keuze is voor deze klus.

Een overvloed aan toepassingen

De mogelijkheden voor hout op beton lijmen zijn divers en kunnen variëren van doe-het-zelfprojecten tot professionele bouwprojecten. Denk bijvoorbeeld aan het verlijmen van houten plinten op betonnen vloeren, het monteren van houten lattenwerk op betonnen muren voor het ophangen van decoraties, of zelfs het creëren van houten accenten op betonnen buitenstructuren. Bij welke klus je ook hout op beton wilt lijmen, de Strong Bond High Tack kit staat paraat om je te helpen bij het realiseren van duurzame en stevige verbindingen.

Hout op beton lijmen

Een sterke verlijming van hout op beton zonder gedoe

Wat deze kit onderscheidend maakt, is het vermogen om zware bouwmaterialen direct aan elkaar te hechten, zonder dat er fixatie of ondersteuning nodig is. Dankzij de unieke samenstelling op basis van MS polymeer, hardt de lijm uit door blootstelling aan luchtvochtigheid. Dit betekent dat zodra de lijm wordt blootgesteld aan vocht in de lucht, de uitharding onmiddellijk begint. Dit maakt de Strong Bond High Tack kit een krachtpatser in termen van snelheid en betrouwbaarheid.

De voordelen bij hout op beton lijmen

Hout op beton lijmen met Strong bond high tack
Ontdek zelf de voordelen van onze krachtpatser

De Strong Bond High Tack kit biedt een breed scala aan voordelen die de klus nog gemakkelijker en duurzamer maken:

  • Enorme aanvangskleefkracht: De lijm zorgt voor een onmiddellijke, muurvaste hechting.
  • Extreme eindsterkte: Met een indrukwekkende eindsterkte van 2,8 n/mm² (28 kg/cm²) kun je op de Strong Bond High Tack kit vertrouwen voor langdurige resultaten.
  • Flexibel bij breuk: Met een rek bij breuk van 350% blijft de lijm elastisch, wat ideaal is voor dilatatievoegen.
  • Bestand tegen extreme temperaturen: Van -40°C tot +90°C kan deze lijm de tand des tijds en de elementen doorstaan.
  • Trillingsabsorptie: De lijm absorbeert trillingen, waardoor het ook een akoestische functie heeft.
  • Duurzaamheid in elke zin: De kit is vrij van schadelijke stoffen en bestand tegen UV-straling, vocht, schimmel en veroudering.
  • Overschilderbaar: Na uitharding kun je de gelijmde oppervlakken probleemloos overschilderen.
  • Veelzijdig in kleur en volume: De kit is verkrijgbaar in wit, zwart en grijs en is beschikbaar in handige 290 ml kokers en 600 ml worsten.
  • Makkelijk toepasbaar: Je brengt de kit gemakkelijk aan met behulp van een kitpistool. Zo zorg je voor een strak en professioneel eindresultaat. 

Een makkelijke keuze

Met de Strong Bond High Tack kit van Tackmasters heb je een betrouwbare partner voor het lijmen van hout op beton. Of je nu een professional in de bouw bent of een enthousiaste doe-het-zelver, deze kit biedt de kracht, duurzaamheid en veelzijdigheid die je nodig hebt voor succesvolle verbindingen. Wacht niet langer en ontdek zelf waarom deze kit de favoriet is onder bouwvakkers en timmermannen. Maak je projecten sterker en efficiënter met de Strong Bond High Tack kit!

Bestel online bij Tackmasters

Bij Tackmasters vind je alles voor het lijmen van hout op beton. Maar naast onze Strong Bond High Tack kit en bijbehorend kitpistool vind je er ook diverse andere producten. Zo biedt Tackmasters een breed assortiment aan diverse lijmen en kitten, PU schuimen, technische sprays, cleaners en nog veel meer. Bestel je op werkdagen voor 16:00 uur? Dan heb je het de volgende dag al in huis. Zo kun je snel aan de slag met je klus. Daarnaast bieden we ook de laagste prijsgarantie van Nederland en België. 


Heb je een vraag over onze producten, jouw (zakelijke) bestelling of mogen we je persoonlijk adviseren? In dat geval horen we graag van jou, dus geef even een belletje of stuur ons een bericht. 📢