hout kitten

Hout kitten? Ontdek de mogelijkheden

Wil jij tuinmeubelen maken of houten speelgoed repareren? Moet je plinten stevig vast kitten? Als het om hout gaat hebben wij 2 toppers om aan je voor te stellen: Strong Bond High Tack kit en Master Woodglue D4. Ontdek alles over deze producten en bestel ze voordelig online. Koop ook meteen alle benodigdheden zoals een kitpistool, kitspatel set en cleaners. Voor je het weet ben je klaar om aan de slag te gaan! 

Hout kitten

Ben jij met een doe-het-zelf-klus of juist een professioneel bouwproject bezig? Het kitten van hout is een klusje wat vaak voorkomt. Denk bijvoorbeeld aan het kitten van houten plinten, het ophangen van houten decoraties of het repareren van houten tuinmeubelen. Wanneer je hout gaat kitten is de juiste kit van groot belang. Maar hoe vind je die? Geen zorgen, wij hebben 2 toppers klaar staan voor jouw klus! Ontdek alles over onze Strong Bond High Tack kit en Master Woodglue D4 houtlijm. Voor je het weet is je klus geklaard. 

Strong Bond High Tack kit

Deze topper is ontzettend veelzijdig. Je kunt hier namelijk niet alleen hout mee kitten, maar ook bijna alle andere materialen. De Strong Bond High Tack kit heeft een goede aanvangskleefkracht en enorme eindsterkte (2,8 n/mm² oftewel 28 kg/cm²). De kit hardt snel uit en is blijvend elastisch. Bovendien kun je deze watervaste kit prima overschilderen. De Strong Bond High Tack kit is ook nog eens makkelijk aan te brengen. Met behulp van een kitpistool kun je het hout eenvoudig kitten. Ga jij al aan de slag? 

hout kitten

Master Woodglue D4

Onze sterkste houtlijm is Master Woodglue D4. Met deze lijm kun je hout stevig vast kitten. Je kunt het zowel binnen als buiten gebruiken, de lijm is namelijk watervast. Deze D4 houtlijm is geschikt voor constructie- en vlakverlijmingen en is zeer krachtig. Na uitharden ontstaat er een enorm sterke lijmverbinding. De lijm is gemakkelijk aan te brengen met een lijmkam, roller of spuitsysteem. Klinkt goed, toch? 

Alle benodigdheden bij de hand

Wanneer je hout gaat kitten of lijmen heb je natuurlijk wel de juiste benodigdheden nodig. Ook daarvoor kun je bij Tackmasters terecht. Wel zo makkelijk, in één bestelling ben je klaar voor je klus. Koop bijvoorbeeld meteen een handig kitpistool voor kokers of worsten. Een handige kitkoker opener-maatsnijder en een kitspatel set komen ook goed van pas. Cleaners en poetsdoeken zijn ook altijd handig. Nu ben je klaar om aan de slag te gaan!

Bestel voordelig online

Bestel alles wat je nodig hebt voordelig online in onze webshop. Je profiteert dan van de laagste prijzen van Nederland en België! Bovendien zorgen wij ervoor dat jouw bestelling snel in huis is. Boven de €35 is de verzending helemaal gratis. Heb je nog vragen? Geen enkel probleem. Onze experts staan klaar om jou te adviseren