Flexibele PUR schuim kopen? Kies voor alle voordelen van een kwalitatieve spuitbus!

Ben jij op zoek naar flexibele PUR schuim? Dan stopt jouw zoektocht hier. Wij hebben wat je nodig hebt. Maak kennis met onze PU Flex Foam Gun. We vertellen je graag alles over de eigenschappen, toepassingen en beperkingen van dit product, zodat je van te voren goed in kunt schatten of dit past bij jouw klus. Kom je er zelf niet helemaal uit? Vraag dan technisch advies aan een van onze specialisten.

Tackmasters is dé nummer 1 in lijmen, kitten, PU schuimen, spuitlijmen, contactlijmen en meer. Ons assortiment breiden we continu uit, zodat we aan de wensen van onze klanten blijven voldoen. Bestel jouw producten dus eenvoudig en snel op Tackmasters.nl. Wist je overigens dat wij de laagste prijzen van Nederland én België garanderen? We importeren namelijk rechtstreeks vanaf de producent.

Over flexibele PUR schuim

Dé flexibele PUR schuim voor jouw klus.

Onze PU Flex Foam Gun is een échte alleskunner. Na aanbreng blijft de schuim een hoge mate van elasticiteit behouden. Het is dan ook een ideaal materiaal om mee te isoleren, vullen, dichten, lijmen en monteren. Een hele mond vol, maar het kan allemaal. En als je dacht dat dat het was, we zijn nog niet klaar. Deze flexibele PUR schuim heeft namelijk een uitstekende warmte- en geluidsisolatiewaarde. Bovendien voldoet het product aan ISO 9001 / EN 29001 kwaliteitsnormen en valt het in brandklasse B2.

Wist je dat PU Flex Foam te gebruiken is bij temperaturen van -10 °C tot +40 °C? Zelfs als het ‘s winters vriest of de mussen bij wijze van spreken van het dak vallen bij zomerse temperaturen kun je de flexibele PUR schuim aanbrengen. We raden overigens wel aan voor je eigen comfortabiliteit om onder iets minder extreme temperaturen aan de slag te gaan met je klus.

Mogelijke toepassingen

Het flexibele PUR schuim beweegt dankzij de elasticiteit enigszins mee met de bewegingen van de componenten waarop het gemonteerd is, zoals beton, metselwerk, steen, pleisterwerk, hout, vezelcement, metaal, aluminium, kunststoffen,  polystyreen, PU-hardschuim, polyester en hard PVC. Voor het luchtdicht afvoegen van bewegingsvoegen, aansluitingen, naden, kieren, gaten tussen of langs binnen- of buitengevels, spouwmuren, scheidingswanden, plafond-, dak- en vloerdelen heb je aan PU Flex Foam dus een goede.

Laagste prijsgarantie van Nederland én België

Bij Tackmasters garanderen we de laagste prijzen van Nederland én België. Dit kunnen we waarmaken doordat we rechtstreeks importeren vanaf de producent. Hierdoor hebben we niet te maken met tussenpartijen en dergelijke wat vaak extra geld kost. Prettig voor ons en voordelig voor jou! Bestel dus eenvoudig en snel jouw benodigde producten online op Tackmasters.nl. En bestel je voor meer dan € 35? Dan profiteer je ook nog eens van gratis verzending. Wil je snel aan de slag? Bestel dan vandaag jouw flexibele PUR schuim en / of andere producten vóór 16.00 uur. Dan kun je morgen al aan de slag!

Hulp of advies nodig?

Weet je al precies welk(e) product(en) je nodig hebt? Mooi. Zo niet, dan staan onze specialisten voor je klaar om met je mee te denken. Neem contact op door te bellen, mailen of appen. Ook voor technische vragen staan we je graag te woord, zodat jij verder kunt met een passende oplossing.