EPDM lijmen op steen of hout

Snel een dak bedekken of renoveren met EPDM lijmspray

Is jouw platte dak aan renovatie toe? Of ga je een nieuw dak bedekken met epdm? Dan wil je uiteraard tot een duurzaam eindresultaat komen, een dakbedekking welke vele decennia meegaat. Dit is het resultaat wat je met de EPDM lijmspray van Tackmasters zult behalen. Wij zijn op een missie om vergelijkbare A-kwaliteit producten op de markt te brengen en daarbij de laagste prijsgarantie te hanteren. Volgens onze trustpilot klantreviews zijn we zeer goed op weg!

Vergelijkbare A-kwaliteit met de laagste prijs garantie 

Tackmasters verovert de Nederlandse en Belgische markt met storm op het gebied van lijmen, kitten en bevestigingsmiddelen. In directe samenwerking met de producent produceren wij producten die vergelijkbaar zijn met andere A merken, alleen dan stukken goedkoper. 

Zo schreef H Reinders dakbedekkingen het volgende over onze EPDM lijmspray: β€˜Al enkele jaren klant bij Tackmasters en ben zeer tevreden. Lijm en kit zijn van goede kwaliteit en ook nog een goede prijs. Gisteren besteld en vandaag is de kit en lijm geleverd.’

Wij bieden onze Tackmasters EPDM lijmspray aan in 3 verschillende inhoud groottes. Voor de professionals en grootverbruikers hebben we een 22,1 liter drukvat. En voor kleinere klussen bestel je bij ons de EPDM lijmspray in een 500ml en 700ml spuitbus uitvoering. 

EPDM lijmspray toepassingen 

De Tackmasters EPDM lijmspray is uitermate geschikt voor permanente verlijming van EPDM folie op diverse materialen en ondergronden als hout, HPL, MDF, OSB, underlayment, plaatmateriaal, beton, staal, aluminium, rubber, bitumen, PVC, TPO en diverse kunststoffen. 

Goed om te weten is dat de spuitlijm zeer laag is in oplosmiddelen en vrij van chloorhoudende bestanddelen wat deze lijm een lager gezondheidsrisico geeft en beter is voor mens en milieu. Neem bij twijfel over de geschiktheid van jouw materiaal altijd contact met ons op voor het juiste lijmadvies.

Veelgestelde vragen 

Kan ik EPDM op EPDM lijmen? Ja, met onze contactlijm kun je gemakkelijk EPDM stroken aan elkaar verlijmen. 

Kan ik EPDM overlappen? Ja, de overlap dient minimaal 8 cm te zijn en er moeten 2 rillen kit naast elkaar tussen de overlap gekit worden. De kit moet aan de rand goed zichtbaar zijn.

Kan ik op EPDM lopen? Je kunt op EPDM-dakbedekking lopen, echter, op termijn raden wij dit af. Grote en langdurige druk kan namelijk schade veroorzaken in de vorm van scheurtjes. 

Hoe onderhoud ik mijn EPDM? EPDM is een onderhoudsvrij materiaal, wij raden enkel aan jaarlijks de folie en detailleringen te controleren op eventuele beschadigingen, deze kun je dan op tijd herstellen. 

Hoelang duurt het voordat de EPDM lijmspray is opgedroogd? Na het aanbrengen van de lijm op beide zijden kun je na ongeveer 2-4 minuten beide delen samenvoegen. De lijm heeft een droogtijd van ongeveer 8 minuten. 

Welke kit hecht op EPDM? Onze EPDM seal & bond kit is speciaal ontwikkelt voor het verlijmen en afdichten van EPDM delen. 

Vandaag bestellen, morgen bedekken

Bestel vandaag onze EPDM lijmspray voor jouw toekomstige EPDM klus. Wij hanteren: voor 16:00 besteld, morgen in huis. Zo bestel je vandaag en bedek je morgen jouw dak, en dat ook nog eens met de laagste prijs garantie.