De allerbeste kit voor jouw sanitair

Wanneer je een nieuwe badkamer of nieuw toilet hebt is het erg belangrijk om alle voegen en het sanitair waterdicht af te kitten. Ook wanneer je jouw sanitair al een tijdje hebt blijft het van belang om het kitwerk op tijd te vernieuwen. Met goed gekit sanitair voorkom je schade van vocht en schimmel. Maar hoe kies je nu precies de allerbeste kit voor deze klus? Wij vertellen jou alles wat je moet weten. 

De voordelen van goede kit voor je sanitair

Als het gaat om een nieuwe badkamer of nieuw toilet kies je natuurlijk de beste producten uit en zorg je dat het goed gemonteerd wordt. Maar de afwerking is minstens zo belangrijk. Het sanitair dient netjes afgekit te worden met geschikte kit. Door alle voegen, naden, hoeken en kieren waterdicht af te kitten voorkom je een hoop ellende. Wanneer het kitwerk niet in orde is kan er veel schade ontstaan door vocht en schimmel. Dit kan je sanitair beschadigen en veel herstelwerkzaamheden met zich mee brengen. Kies daarom voor hoogwaardige kit als het om je sanitair gaat. Dan kun jij lang genieten van je prachtige nieuwe badkamer of wc! 

De allerbeste kit kiezen

Bij het kiezen van een geschikte kit voor je sanitair is het belangrijk om rekening te houden met vochtbestendigheid. Vooral in de badkamer komt er veel water aan te pas. De kitvoegen moeten hier goed tegen bestand zijn. Een zeer geschikte kit voor sanitair is onze Silicon Sealer Siliconenkit. Deze kit is bijzonder geschikt voor het duurzaam afdichten van sanitair. Het hecht op praktisch alle ondergronden en materialen. Door luchtvochtigheid hardt de kit uit tot een permanent elastisch blijvend rubber. Uitstekend bestand tegen water, vocht, schoonmaakmiddelen en schimmel. 

Wanneer je graag voor een andere optie gaat kunnen wij onze Unibond Polymeerkit aanraden. Deze kit is oersterk, hecht goed en hardt snel uit. Ook deze kit is perfect voor sanitair omdat het bestand is tegen vocht, water, schoonmaakmiddelen en schimmel. Door de snelle doorharding is het ideaal in gebruik en kun jij de klus in no time klaren. 

Profiteer van onze service

Naast ons uitgebreide assortiment lijmen en kitten kun je ook bij ons terecht voor PUR schuimen, boren, zagen, diamantproducten, accessoires en meer. Om aan de wensen van onze klanten te voldoen blijven wij ons assortiment constant uitbreiden. Daarnaast garanderen wij de laagste prijzen van Nederland en België. Veel tevreden klanten vinden hun weg naar onze webshop. Persoonlijk advies is één van onze sterke punten. Neem gerust contact op via onderstaand formulier, telefoon, e-mail of WhatsApp. Onze professionals beantwoorden graag jouw vragen en helpen je snel verder.