INSULATION SPRAY

Isolatie spuitlijm

Waarom dit product?

  • Temperatuurbestendigheid -40 tot +80 °C
  • Eenvoudige applicatie
  • Ook enkelzijdig toepasbaar
  • Zeer krachtig
  • Zeer sneldrogend
  • Methyleenchloride / Dichloormethaan vrij
vanaf €6,90 Excl. BTW

Over dit product

Tackmasters Insulation Spray Isolatie spuitlijm is een spuitlijm speciaal ontwikkeld voor het verlijmen van isolatiemateriaal. Denk hierbij aan materialen zoals steenwol, glaswol, mineraalwol, folies en de meest voorkomende isolatiematerialen op diverse ondergronden als beton, hout, metaal, aluminium, kunststoffen en dergelijke. Temperatuurbestendigheid -40 tot +80 °C. Tackmasters Insulation Spray isolatie spuitlijm is een contactlijm welke zeer laag is in oplosmiddelen en vrij van chloor houdende bestanddelen wat deze lijm een lager gezondheidsrisico geeft en beter is voor mens en milieu.

Tackmasters Insulation Spray Isolatie spuitlijm is uitermate geschikt voor het permanent verlijmen van isolatie-materialen als glaswol, steenwol, mineraalwol, folies, papier, etc op diverse ondergronden als beton, hout, metaal, aluminium, kunststoffen en dergelijke. Neem bij twijfel over de geschiktheid van uw materiaal altijd contact op voor het juiste lijmadvies.

Niet geschikt voor het verlijmen van flexibel PVC, EPS en weekmaker houdende materialen. * PVC en weekmaker houdende materialen zijn alleen te verlijmen als het materiaal niet meer dan 16% weekmakers bevat. Neem bij twijfel over de geschiktheid van uw materiaal altijd contact op voor het juiste lijmadvies. Ook adviseren wij van te voren een hechtingstest uit te voeren.

Inhoud

,

Inhoud doos

12 spuitbussen

Reviews

Schrijf als eerste een review over dit product!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *