EPDM ROOFING SPRAY

Waardering 4.71 op 5 gebaseerd op 7 klantbeoordelingen
(7 klantbeoordelingen)

EPDM spuitlijm

Waarom dit product?

  • Geschikt voor alle soorten EPDM
  • Temperatuurbestendigheid -40 tot +140 °C
  • Zeer krachtig
  • Zeer sneldrogend
  • Lange verwerkingstijd
  • Methyleenchloride / Dichloormethaan vrij
  • BDA gecertificeerd
vanaf €7,50 Excl. BTW

Over dit product

Tackmasters EPDM Roofing Spray EPDM spuitlijm is een zeer sterke, hoogwaardige, professionele spuitlijm speciaal ontwikkeld om alle soorten Europees en Amerikaans EPDM folie op diverse materialen en ondergronden te verlijmen. Uitermate geschikt voor permanente verlijming op alsmede van diverse materialen en ondergronden als hout, HPL, OSB, underlayment, plaatmateriaal, beton, staal, aluminium, rubber, bitumen, PVC, TPO, diverse kunststoffen, etc. Tackmasters EPDM Roofing Spray EPDM spuitlijm is BDA gecertificeerd voor meerdere typen ondergronden op het gebied van veroudering, water- en windbelasting. Temperatuurbestendigheid -40 tot +140°C Zeer laag is in oplosmiddelen en vrij van chloor houdende bestanddelen wat deze lijm een lager gezondheidsrisico geeft en beter is voor mens en milieu.

Tackmasters EPDM Roofing Spray EPDM spuitlijm is uitermate geschikt voor permanente verlijming op alsmede van diverse materialen en ondergronden als hout, HPL, MDF, OSB, underlayment, plaatmateriaal, beton, staal, aluminium, rubber, bitumen, PVC, TPO, diverse kunststoffen, etc. Neem bij twijfel over de geschiktheid van uw materiaal altijd contact op voor het juiste lijmadvies.

Niet geschikt voor het verlijmen van flexibel PVC, EPS en weekmaker houdende materialen. * PVC en weekmaker houdende materialen zijn alleen te verlijmen als het materiaal niet meer dan 16% weekmakers bevat. Neem bij twijfel over de geschiktheid van uw materiaal altijd contact op voor het juiste lijmadvies. Ook adviseren wij van te voren een hechtingstest uit te voeren.

Inhoud

, ,

Inhoud doos

12 spuitbussen

Reviews

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *