EPDM ROOFING CONTACT

EPDM Contactlijm

Waarom dit product?

  • Geschikt voor alle soorten EPDM
  • Eenvoudige applicatie met roller of kwast
  • Zeer krachtig
  • Hoog percentage vaste stoffen
  • Methyleenchloride / Dichloormethaan vrij
vanaf €11,00

Over dit product

Tackmasters EPDM Roofing Contact EPDM contactlijm is een zeer sterke, hoogwaardige, EPDM contactlijm welke dubbelzijdig aangebracht dient te worden met een kwast of vachtroller. Speciaal ontwikkeld om alle soorten Europees en Amerikaans EPDM folie op diverse materialen en ondergronden te verlijmen. Geschikt voor verlijming op alsmede van HPL, OSB, underlayment, plaatmateriaal, hout, beton, staal, rubber, bitumen, PVC, TPO, diverse kunststoffen, etc. Temperatuurbestendigheid -40 tot +140 °C. Verbruik 3,5 - 4 m² per Liter bij dubbelzijdig gebruik. Tackmasters EPDM Roofing Contact EPDM contactlijm is een contactlijm welke zeer laag is in oplosmiddelen en vrij van chloor houdende bestanddelen wat deze lijm een lager gezondheidsrisico geeft en beter is voor mens en milieu.

Tackmasters EPDM Roofing Contact EPDM contactlijm is uitermate geschikt voor het verlijmen van alle soorten Europees en Amerikaans EPDM folie op diverse materialen en ondergronden als HPL, OSB, underlayment, plaatmateriaal, hout, beton, staal, rubber, bitumen, PVC, TPO, diverse kunststoffen, etc. Neem bij twijfel over de geschiktheid van uw materiaal altijd contact op voor het juiste lijmadvies.

Niet geschikt voor het verlijmen van PP, PE, EPS, XPS, piepschuim, polystyreen- en polyurethaan producten. * PVC en weekmaker houdende materialen zijn alleen te verlijmen als het materiaal niet meer dan 16% weekmakers bevat. Neem bij twijfel over de geschiktheid van uw materiaal altijd contact op voor het juiste lijmadvies. Ook adviseren wij van te voren een hechtingstest uit te voeren.

Inhoud

, , ,

Reviews

Schrijf als eerste een review over dit product!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *