Constructielijm bruislijm nodig? Bekijk de beste keuze van 2023 en bestel online

Jij bent op zoek naar dé constructielijm bruislijm, niet?! Dan ben je bij Tackmasters aan het juiste adres. We hebben verschillende lijmen en kitten in ons assortiment die we uit voorraad leveren. Als je dus vandaag voor 16.00 uur jouw producten besteld, dan kun je morgen al aan de slag met jouw klus.

Ook voor de klussen waarbij een goede constructielijm bruislijm nodig is, kun je op ons rekenen. We vertellen graag meer over onze Fast Tix en andere lijmen en kitten. Benieuwd? Lees verder of bestel direct online. Kom je er niet uit? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze specialisten. Onze experts helpen je graag verder!

Wat is de beste constructielijm bruislijm?

De beste lijm: Fast Tix!

De zeer hoogwaardige, snel uithardende D4 constructielijm bruislijm op basis van polyurethaan is dé lijm die je nodig hebt. We hebben het natuurlijk over onze Fast Tix. Door de uitstekende hechting blijft de lijm op vochtige ondergronden én zelfs zonder primer goed zitten. Door de reactie met vocht uit de ondergrond ontstaat een sterke, duurzame en watervaste lijmverbinding. Voor veel verschillende materialen en ondergronden heb je aan deze lijm een goede, zoals hout, metaal, steen, beton, kunststof, isolatiemateriaal, steen- en glaswol, vezelcementplaten en meer. Nog eens in het kort:

  • Zeer snelle krachtopbouw
  • Hoge eindsterkte
  • Watervast en weerbestendig
  • Hoge temperatuurbestendigheid
  • Goed schuur- en slijpbaar
  • Perfect overschilderbaar
  • Vrij van oplosmiddelen
  • Reukvrij

Let op: niet geschikt voor PE, PP, PC, PA, PMMA, PTFE en bitumineuze ondergronden.

Droogt constructielijm bruislijm snel?

Ja, constructielijm bruislijm hardt zeer snel uit en bereikt daarna een hoge eindsterkte en belastbaarheid. De lijm hardt zeer snel uit en heeft dan ook een vlotte krachtopbouw. De opentijd ligt op 5 minuten en de eindsterkte wordt na slechts 20 minuten bereikt. Na 3 uur is de lijm volledig uitgehard.

Hoe breng je Fast Tix aan?

Als zowel de omgeving als ondergrond een temperatuur tussen de +5 ºC en + 40 ºC hebben, kun je aan de slag met het aanbrengen van de constructielijm bruislijm. Maak de ondergrond van te voren goed schoon, droog en vrij van stof en vet. Ontvet eventueel met Tackmasters Multi Clean. Verwijder loszittende delen van het hechtvlak en test vooraf altijd op hechting. Ondergronden hoeven niet volkomen droog te zijn. Breng de Fast Tix nu in dotten of rillen aan.

Zo bespaar je extra veel

Ben je eruit? Wordt het onze constructielijm bruislijm Fast Tix? Goede keuze! Doordat we rechtstreeks importeren vanaf de producent, kunnen we de laagste prijzen van Nederland én België garanderen. Zo kunnen zowel particulieren en ZZP’ers als grote bedrijven scherp inkopen. Bestel minimaal 4 kokers Fast Tix om te profiteren van gratis verzending. Bestel je namelijk voor meer dan €35? Dan betaal je geen verzendkosten. En die extra koker komt altijd handig van pas bij een volgende klus. Bestel vandaag voor 16.00 uur en ga morgen al aan de slag!