Brandvertragende purschuim nodig? Profiteer van de laagste prijsgarantie van Nederland én België

Ben je op zoek naar brandvertragende purschuim? Dan ben je bij Tackmasters aan het juiste adres. Niet alleen vanwege onze laagste prijsgarantie van Nederland én België (daarover verderop meer), maar juist ook vanwege de uitstekende kwaliteit.

Onze PU Fire Foam Gun is dé brandvertragende purschuim die jij nodig hebt. De hoogwaardige, duurzame en vlam- en brandvertragende schuim is speciaal ontwikkeld voor het brandwerend afdichten en opvullen van aansluitvoegen, naden en kieren van bepaalde ruimten of constructies welke aan brandwerende eisen moeten voldoen.

Dé brandvertragende purschuim die jij nodig hebt

De Tackmasters PU Fire Foam Gun is bij uitstek geschikt voor het brandwerend afdichten en opvullen. De schuim valt dan ook in brandklasse B1. Het product hecht dan ook uitstekend op verschillende ondergronden, zoals hout, beton, metselwerk, steen, pleisterwerk, vezelcement, metaal, aluminium, kunststoffen, polystyreen, PU hardschuim, polyester en hard PVC. Gebruikte chemicaliën in het product zijn duurzaam en de brandvertragende purschuim is daarnaast weer-, water-, vocht- en verouderingsbestendig.

Let op: het product is niet geschikt voor PE, PP, PC, PMMA, PTFE, siliconen, zachte kunststoffen, neopreen en bitumineuze ondergronden. Tevens ongeschikt voor continue waterbelasting en toepassingen onderwater. Goed te gebruiken bij temperaturen van +5°C tot +40°C.

Voordelig online bestellen bij Tackmasters

Als je bestelt bij Tackmasters profiteer je automatisch van de laagste prijsgarantie van Nederland en België. We kunnen onze prijzen extreem laag houden doordat we rechtstreeks importeren vanaf de producent.

Daarbij verklappen we graag een extra tip: bestel minimaal 3 spuitbussen brandvertragende purschuim van €9,75 per stuk (excl. BTW) om te profiteren van gratis verzending vanaf €35. Zelfs bij de kleinere klusjes zul je al gauw aardig wat purschuim nodig hebben, dus dan is het prettig om voldoende aan te schaffen zodat je in één keer door kunt met je klus. En anders kun je de volgende keer (bijv. voor vervanging) dezelfde purschuim toepassen. Wel zo mooi!

In een spuitbus zit 750 mL brandvertragende purschuim. In een doos zitten 12 stuks. En bestel je vandaag voor 16.00 uur? Dan wordt het de volgende werkdag al bij jou thuis of op de zaak geleverd.

Vrijblijvend advies nodig?

Kom je er niet helemaal uit welke brandvertragende purschuim of ander soort purschuim het beste is voor jouw klus en wil je graag de hulp van een specialist? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze specialisten staan je graag te woord, zodat je met een passende oplossing verder kunt aan jouw klus. En wist je trouwens dat we een extra scherpe offerte voor je kunnen maken voor grote bestellingen? Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.