Boren in tegels? Tackmasters heeft voor jou hét diamant gereedschap

Tegels boren doe je met diamant tegelboor set excellent M14

Ga jij boren in tegels? Het is een hels karwei maar misschien draai jij je hand er allerminst voor om. Ben jij juist degene die plezier haalt uit het zwaardere werk. De strijd aandurft. Dan weet jij ook dat er grote verschillen zitten in de hardheid van verschillend materiaal. Soms is een normale tegelboor onvoldoende en dien je zwaarder geschut in te zetten. Gelukkig hebben wij voor jou het allerzwaarste geschut in de vorm van vier diamant tegelboren in een mooie set. Benieuwd naar alle voordelen? Lees dan snel verder!

Tegelboor set excellent M14: ware diamanten

Een tegelboor wordt gebruikt om een gat in een tegel te maken voor bijvoorbeeld een stopcontact, afvoerbuis, douche-/badkranen, waterleiding of het ophangen van (badkamer)accessoires. Wanneer je dit doet met een tegelboor van de juiste kwaliteit boor je moeiteloos gaten in zelfs de hardste tegels zonder collateral damage. Met de diamant tegelboor set excellent M14 van Tackmasters beschik je over de schoonste diamanten onder de tegelborenjuweeltjes. Hoe lastiger de klus, hoe meer voordeel en gebruiksgemak jij zult ervaren met onze uit diamant vervaardigde tegelboren. Waar anderen afhaken, boor jij met het grootste gemak en plezier perfecte gaten in onder andere keramische tegels, porselein, gres en natuursteen zoals graniet en marmer. Kun jij de gaten maken? Nou en of!

Boren in alle tegels met de diamanten tegelboren van Tackmasters

Met deze dunwandige diamant tegelboren maakt het niet uit hoe hard de sterkste wand- en vloertegelsoorten roepen: “You shall not pass!”. Zelfverzekerd ga jij met jouw diamanten gereedschap als klussende strijder het schijnbaar ondoordringbare materiaal te lijf en boor je droog, snel en met een hoog toerental je gaten alsof het niets is! Met diamant tegelboor set excellent M14 heb je meteen de vier meest gebruikte maten boren tezamen, dat is wel zo handig. De rechtstreekse bevestiging op de M14 draad van de slijptol, ook wel haakse slijper genoemd, maakt van onze hoogwaardige tegelboren hooggewaardeerde klusbare metgezellen waar je voor de volle 100% op kunt rekenen.

Boren in tegels – from drill to thrill

Ben jij een echte doener en deins je allerminst achteruit voor het grovere geschut? Houdt je van aanpakken en verbouw je regelmatig een badkamer, keuken of andere betegelde ruimte als professional of enthousiaste hobbyist? Bestel dan meteen de complete diamant tegelboor set excellent M14 want daarmee staat als een paal boven water dat jíj weet wat perfecte kwaliteit is voor de laagste prijs! Nergens anders vind je namelijk precies dezelfde prijs-kwaliteit-verhouding als op tackmasters.nl. Kortom, bewapen jezelf met de sterkste tegelboren tegen de hardste tegelvijand! Let the drilling begin …

Bestel snel en voordelig jouw diamant tegelboor set op tackmasters.nl

Knal jouw bestelling vandaag nog vóór 16:00 uur tackmasters.nl op om hem morgen al middels onze turbobezorging op jouw adres verwelkomen. Maak gerust ook direct een (zakelijk) account aan en laat je in de watten leggen door de Nr. 1 Webshop in bouwmaterialen met zijn uitnodigende acties en prikkelende combideals.

Contact vinden we leuk!

Met ons in contact komen? Jouw vragen stellen ons in staat om onze service te optimaliseren dus al jouw (on)specifieke vragen, op- en aanmerkingen en (eventueel) complimenten ontvangen wij in grote nederigheid. Bring it on!