Ontdek de beste kit voor beton kitten buiten!

Voor elke klus de juiste kit: dat is ons motto. Kit is namelijk niet zomaar kit. Het afdichtingsmateriaal wordt in diverse omgevingen gebruikt. Ook in vochtige ruimtes zoals de badkamer. Daar moet de kit dus wel op afgestemd zijn. In dit artikel zullen we de kit voor buiten verder toelichten. Het wordt nog iets specifieker: beton kit voor buiten.

Om beton te kitten is het van belang dat de kit aan een aantal eigenschappen voldoet. Hierin zijn in ieder geval hechting, flexibiliteit en waterbestendigheid belangrijk. Maar, wat nog meer?

Kitten in de buitenlucht 

Beton is een veelgebruikt materiaal in Nederland. Beton wordt buiten vaak gebruikt voor tuinmeubelen. Maar, het kan buiten ook voor een terras of oprit gebruikt worden. Aangezien je aan de slag gaat met kitten in de buitenlucht is het van belang dat de kit vochtbestendig is. Ook moet het een sterke hechting hebben, aangezien beton poreus materiaal is.

De beste kit voor beton

Wij van Tackmasters raden zeker aan om per klus de juiste kit te selecteren. We hebben een breed aanbod in lijmen en kitten dus er is vrijwel altijd een bijpassend product. Voor beton kitten buiten raden wij siliconenkit aan. 

Siliconenkit is dé kit voor vochtige omgevingen. Ook is het enorm elastisch en dat is perfect voor een materiaal als beton. Beton kan namelijk enige beweging vertonen als gevolg van temperatuurschommelingen buiten. De betonkit van Tackmasters is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Ook is de beton kit voor buiten UV-bestendig. Fijn voor als het zonnetje schijnt!

Jouw all-in online kitwinkel

Naast lijmen en kitten hebben we ook verwerkingsmateriaal. Het werkt het prettigst om de kit aan te brengen met een kitpistool. Hier hebben we ook de kitpistool worsten variant van.

Bestel jouw siliconenkit nu zodat je direct aan de slag kan met jouw kitklus buiten. Wil je profiteren van onze gratis verzending? Zorg dan dat je voor €35 al jouw kit- of lijmspullen besteld! Al onze producten zijn hoogwaardig in kwaliteit en duurzaam in gebruik. Ook is jouw pakketje snel binnen: voor 16:00 besteld is namelijk morgen in huis! Waar wacht je nog op?