Tackmasters beste steenlijm

Beton lijm nodig? Déze is geschikt voor jouw klus!

Heb je een klus op de planning staan waarbij je beton moet gaan lijmen? Dan ben je ongetwijfeld op zoek naar een zeer sterke lijm. Logisch, want je wilt niet dat je betonblokken na een paar weken alweer loslaten. Bij Tackmasters ben je aan het juiste adres wanneer het aankomt op lijmen, kitten, purschuimen en bevestigingsmaterialen. We zullen je vertellen welke beton lijm uit ons assortiment wij aanbevelen voor jouw klus en geven je daarnaast ook meteen wat tips voor het verlijmen van beton. Zo ga jij gegarandeerd goed voorbereid aan de slag!

Brick Fix: Dé beton kit van Tackmasters

beton kit van Tackmasters
De Brick Fix van Tackmasters

We zullen direct met de deur in huis vallen: de Brick Fix van Tackmasters is dé beton lijm voor jouw klus – zowel voor binnen als buiten. Deze PU lijm is niet alleen te gebruiken voor betonblokken maar ook voor kalkzandsteen, gipsblokken, cellenbeton en zelfs natuursteen! Omdat onze beton lijm zo veelzijdig is, brengt deze ook veel voordelen met zich mee. We hebben ze hieronder voor je op een rijtje gezet:

 • Sneldrogend;
 • Binnen 30 minuten een sterke belastbare verbinding;
 • Uitstekende hechting op vrijwel iedere ondergrond;
 • Vochtuithardend (uit ondergrond en omgeving);
 • Gebruiksvriendelijk en tijdbesparend;
 • Niet ontvlambaar.

Wist je dat de Brick Fix zelfs op een vochtige / natte ondergrond toegepast kan worden? Houd er hierbij wel rekening mee dat de lijm iets zal uitzetten aangezien het een reactie aangaat met het vocht. Wat we als laatste kwijt willen over deze fantastische beton lijm is het feit dat deze verkrijgbaar is in twee varianten, namelijk als handlijm (inhoud 500 mL) en als pistoollijm (inhoud 750 mL). 

Als universeel alternatief: De Unibond Polymeerkit

Universele beton kit van Tackmasters
Universele beton kit van Tackmasters

Ben je meer op zoek naar een beton kit die ook toepasbaar is op bijvoorbeeld hout of staal? Dan is de Unibond Polymeerkit dé uitgelezen keuze voor jou. Deze universeel toepasbare lijmkit is UV, water- en verouderingsbestendig en beschikt ook nog eens over een razend hoge eindsterkte. Dit product is zeer populair onder hoveniers, aannemers en bouwbedrijven.

Ben je op zichtbare plekken bezig? Dan is het wel zo wenselijk dat jouw lijm kristalhelder en transparant opdroogt zodat je geen lijm(resten) meer ziet zodra de kit droog is. De Unibond Polymeerkit Crystal is hiervoor de oplossing. Deze beton kit beschikt over alle kwaliteiten van de Unibond Polymeerkit, echter droogt deze ook nog eens transparant op. Super handig!

Waar moet je op letten bij het lijmen van beton?

Wanneer je beton gaat verlijmen, is het enige wat je nodig hebt een goede beton kit, toch? Nou, dat is niet altijd helemaal waar. Er komt namelijk ook wat kennis bij kijken. Daarom geven we je hieronder wat praktische tips zodat jij als een echte pro weet wat je moet doen wanneer je aan de slag gaat. Handig!

 • Bevat jouw betonblok nog wat lijmresten van een vorige constructie? Verwijder deze dan altijd direct vóór je gaat lijmen!
 • De ondergrond moet altijd vlak, stabiel en waterpas zijn. Gebruik bij voorkeur opsluitbanden als fundering. Graaf hiervoor de ondergrond waarop de constructie geplaatst een beetje in zodat de eerste laag betonblokken iets onder het oppervlak komt.
 • De fundering is het belangrijkst. Zorg er daarom voor dat de fundering groot genoeg is. Gebruik eventueel hoekelementen voor extra stevigheid. 
 • Gebruik een dikke laag beton kit voor het vastlijmen van de eerste laag. Voor de tweede en eventuele volgende laag volstaat een dunne laag bij de beide uiteinden en in het midden van het blok. 
 • Zorg voor een nette afwerking door afdekranden voor de bovenste rand te gebruiken.

Wil je een beton lijm van Tackmasters in actie zien? Bekijk dan eens deze video. Hierin demonstreren we de Brick Fix van Tackmasters.

Is de beton kit van Tackmasters écht zo goedkoop?

Ja, de beton kit en tevens alle producten van Tackmasters zijn écht zo goedkoop! De reden hiervan is dat wij al onze producten in grote bulk rechtstreeks inkopen bij de fabrikant, oftewel: er zit geen schakel meer tussen. Hierdoor kunnen wij voor een lagere prijs inkopen. En aangezien wij willen dat u niet teveel betaalt, profiteert ook u van deze lage inkoopprijs.

Ondanks onze lage prijzen kunnen wij de hoogste kwaliteit garanderen. Neem nu onze Brick Fix. Deze is vergelijkbaar met de meest beruchte steenlijmen zoals de Illbruck PU 700, PU stone adhesive van Den Braven en de Hoveniers PU Steenlijm PU van Bostik. Wij verzekeren je dat je nergens anders dan bij Tackmasters deze kwaliteit beton kit voor zo’n goedkope prijs vindt. 

Bestel vandaag, morgen aan de slag!

Ben je klaar om aan de slag te gaan met jouw betonblokken? Mooi, wacht dan niet langer en bestel direct dé beton kit van Tackmasters online: de Brick Fix. Of kies voor de Unibond Polymeerkit (Crystal) wanneer je een beton kit zoekt die iets veelzijdiger is. Wanneer je op werkdagen voor 16:00 besteld, wordt jouw bestelling dezelfde dag nog verzonden. Heb je een vraag over onze producten of wil je persoonlijk advies ontvangen voor jouw klus – zowel binnen als buiten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze specialisten delen graag hun jarenlange expertise met je zodat jij altijd goed voorbereid aan de slag kunt gaan.